GOSSIP

Το ζεύγος Clooney έδωσε μια απίστευτη αποζημίωση στους νέους του γείτονες

Τελικά το να είσαι γείτονας με τους Clooneys δεν θα σου βγει σε κακό.

Το 2014 το ζεύγος Clooney, λίγο μετά τον γάμο στην Βενετία, αγόρασε ένα πανάκριβο σπίτι του 19ου αιώνα στην Αγγλία, έναντι 7,5 εκατομμυρίων λιρών και ένα χρόνο αργότερα, το 2015 ξεκίνησαν τα έργα ανακαίνισής του.
Το ζεύγος Clooney που περιμένει και δίδυμα, έχει κάνει αυτό το σπίτι τη νέα του μόνιμη κατοικία και έτσι έκαναν εργασίες για την κατασκευή μιας νέας τεράστιας πισίνας, γηπέδων τένις, αίθουσας προβολλών και ανάπλασης όλων των εσωτερικών, αλλά και των εξωτερικών χώρων, όπου φυτεύθηκαν περίπου 1000 νέα δέντρα. 
Όμως οι εργασίες που ξεκίνησαν το 2015 και ολοκληρώθηκαν πέρυσι, προκάλεσαν την αντίδραση των γειτόνων και συγκεκριμένα του 58χρονου John Grove και της 49χρονης συζύγου του Claire, που ζούσαν σε ένα cottage αξίας περίπου μισού εκατομμυρίων λιρών, το οποίο τυγχάνει να βρίσκεται δίπλα στο κτήμα των Clooneys. 
Οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της Daily Mail και της Sun, το ζεύγος Clooney έσπευσε να αποζημιώσει τους γείτονες για την ταλαιπωρία που τους προκάλεσαν και με το παραπάνω.
Έτσι αρχικά τους νοίκιασαν ένα δωμάτιο - σουίτα στο πανάκριβο πανδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή το The French Horn (χρεώνει περίπου 260 ευρώ τη βραδιά) και τους πρόσφεραν και ένα 6ημερο ταξίδι στην Κέρκυρα, αλλά και χρηματική αποζημίωση ύψους 30.000 λιρών. 
Όμως επειδή οι εργασίες καθυστερούσαν, το ζεύγος Grove δεν ήθελε να μένει άλλο στο υπερπολυτελές πανδοχείο, έτσι οι Cloooneys τους νοίκιασαν ένα cottage αξίας 750.000 λιρών σε γειτονικό χωριό για ένα ολόκληρο χρόνο, με όλα τα έξοδα (και το ενοίκιο και τους λογαριασμούς) πληρωμένους από τους Clooneys.

Το σπίτι και το κτήμα των Clooneys θύμιζαν εργοτάξιο τους προηγούμενους μήνες

Οι γείτονες: το ζεύγος Grove

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!