ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 8 Απριλίου 2017

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με κόσμο, ενώ ίσως μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Μπορεί να σε έχει πιάσει για τα καλά η άνοιξη και να θες να κάνεις «τρελά» πράγματα, υπάρχουν ωστόσο και κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν, ώστε να είναι όλα εντάξει. Μην βιάζεσαι λοιπόν και μην αδημονείς! Επιπλέον, δώσε μεγαλύτερη σημασία στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Η αντίθεση του Ήλιου σου με το Δία, πέρα από το κέφι και την ανεμελιά που σου δίνει, σε κάνει πιο ενθουσιώδη και υπεραισιόδοξο, γι’ αυτό φρόντισε να χαρείς τα δώρα τους, αλλά ρίξε μια ματιά και στο μετά. Με την τύχη που σου παρέχεται, οι νέες γνωριμίες είναι μάλλον δεδομένες, ωστόσο θα χρειαστεί σωστή διάκριση από την πλευρά σου γιατί η ποσότητα δε συνεπάγεται απαραίτητα και ποιότητα.
Αν υπάρχει ήδη στα σκαριά ένα ειδύλλιο πάντως, η εξέλιξή του θα είναι θετική. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα είσαι ξεσηκωμένος/η και θα χαλαρώσεις τις αντιστάσεις σου, με αποτέλεσμα σε ένα επίμονο φλερτ που θα σου γίνει να πέσεις σαν ώριμο σύκο. Πρόσεξε λοιπόν για να μη βάλεις τη σχέση σου σε κίνδυνο από μια επιπολαιότητα της στιγμής.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Μπορείς σίγουρα να συνδυάσεις τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της ημέρας με πρακτικές εφαρμογές που θα βελτιώσουν τόσο την ψυχολογία σου, όσο και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην πάρεις ωστόσο πρωτοβουλίες, χωρίς πρώτα να ρωτήσεις, αφού εύκολα μπορεί να παρεξηγηθούν.
Ερωτικά
 Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και το αισιόδοξο κλίμα που επικρατεί, καθώς η αντίθεση Ήλιου – Δία, θα μπορούσε να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα, κυρίως στον ερωτικό τομέα! Πριν λοιπόν αρχίσεις τους πανηγυρισμούς καλό θα ήταν να περιμένεις να δεις αν όλες οι υποσχέσεις και τα όμορφα λόγια που θα ακούσεις, θα έχουν και συνέχεια ή θα... ξεφουσκώσουν στην πορεία και θα μείνεις με την όμορφη ανάμνηση.
Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει μια τάση ανεμελιάς από σένα και το σύντροφό σου και ό, τι έγνοιες είχατε, προσωρινά θα τις ξεχάσετε. Ένα φωτεινό διάλειμμα όμως δε θα σας βλάψει, ίσα-ίσα θα φορτίσει τις μπαταρίες σας για αργότερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Καλό είναι πρώτα να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου, αφού αν τα αφήσεις στην τύχη τους μπορεί να προκληθούν προβλήματα που θα σε αναγκάσουν έτσι κι αλλιώς να τους δώσεις την δέουσα σημασία. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο ή να βρεθείς εσύ σε μια ανάλογη θέση αλλάζοντας παραστάσεις.
Ερωτικά
Κινδυνεύεις να χάσεις το μέτρο σήμερα κι όλη ατμόσφαιρα δεν ενδείκνυται στο να παραμείνεις προσγειωμένος/η, καθώς τα φλερτ και οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι αρκετά, θα σε κάνουν να νιώσεις υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται ωστόσο να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, θεωρώντας ότι η τύχη σου άλλαξε κι από δω και πέρα δε σε σταματά τίποτα. Όμως, μην ξεχνάς ότι τα... βεγγαλικά πάντα είναι φαντασμαγορικά, σε συνεπαίρνουν, αλλά το θέαμα δεν διαρκεί πολύ.
Αν είσαι σε σχέση, η Παρασκευή από μόνη της προδιαθέτει για εξόδους και διασκέδαση, πόσο μάλλον σήμερα με την αντίθεση Ήλιου-Δία, οπότε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε για να περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με κόσμο, ενώ ίσως μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Εκτός βέβαια από τις «άχρηστες πληροφορίες» της ημέρας και τα «κουτσομπολιά» περί γνωστών και αγνώστων, φρόντισε να αποκομίσεις και κάτι πιο ουσιαστικό, που να προάγει το πνεύμα σου.
Ερωτικά
 Η αντίθεση του Ήλιου με το Δία σε τροφοδοτεί με κέφι και αισιοδοξία, τάζοντάς σου διάφορα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και τα ερωτικά. Αρκετές θα είναι οι ευχάριστες εξελίξεις αλλά και οι ευκαιρίες για μια καινούργια αρχή ενώ μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που δείχνει αξιόλογο ή ευκατάστατο θα σε ξεσηκώσει. Μη βιαστείς όμως να στήσεις το χορό γιατί μπορεί να μην διαθέτει άλλα που για σένα είναι σημαντικά σε μια σχέση, όπως σταθερότητα και πιστότητα. Φρόντισε λοιπόν να περάσεις καλά τώρα, ξεχνώντας άγχη και προβλήματα γιατί το αύριο είναι μια άλλη μέρα...
Αν είσαι σε σχέση, μια υπόθεση που αφορά στα κληρονομικά ή σε ένα ακίνητο φαίνεται να παίρνει θετική κατεύθυνση, δίνοντας χαρά σε σένα και το σύντροφό σου.


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Η κάλυψη των αναγκών σου προηγείται μεν, αλλά μην περιμένεις να γίνει εύκολα και αβίαστα, αφού στην πορεία θα χρειαστεί να συνδράμεις σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, που εκ των πραγμάτων οι προτεραιότητές του είναι πριν από τις δικές σου. Επιπλέον, αν πάρεις πρωτοβουλίες χωρίς να ρωτήσεις, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από τις αντιδράσεις.
Ερωτικά
Ευχάριστες ειδήσεις και επαφές που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη περιλαμβάνει η σημερινή μέρα, ενώ τα αστεία και οι πλάκες θα δίνουν και θα παίρνουν. Τα μηνύματα που λαμβάνεις και στα ερωτικά σου είναι ενθαρρυντικά, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις μια τυχαία γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Προς το παρόν μπορεί να μη γίνει κάτι συναρπαστικό, αλλά οι προοπτικές για το μέλλον είναι καλές, αφού θα κρατήσετε επικοινωνία και θα μιλάτε τακτικά μέσα από κοινωνικής δικτύωσης ή στο τηλέφωνο.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως μάθετε κάποια νέα από ένα στενό συγγενικό σας πρόσωπο που θα σας χαροποιήσουν ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και μια θετική απάντηση σε ένα θέμα που σας απασχολούσε και σας έκαιγε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Ποικίλες προκλήσεις σε θέλουν στις «επάλξεις», το πρόβλημά σου ωστόσο δεν είναι σε πρακτικό επίπεδο, αφού σίγουρα έχεις τον τρόπο σου να τα καταφέρεις, αλλά κυρίως σε συναισθηματικό. Με δεδομένη μάλιστα και μια δική σου αστάθεια, μπορεί τελικά να «τα κάνεις θάλασσα» σε ένα προσωπικό σου ζήτημα.
Ερωτικά
Η αντίθεση Ήλιου – Δία σου δίνει μεγάλη ώθηση και πέραση στο αντίθετο φύλο. Εφ’ όσον βλέπεις ότι η έλξη που ασκείς είναι μεγάλη, δεν αποκλείεται να ξεπεράσεις φραγμούς και συστολή και να προσπαθήσεις να πάρεις αυτό που θέλεις στα ερωτικά σου. Όμως, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου την καλοπέραση και το «τώρα» κι όχι τι θα γίνει στο μέλλον ή πόσο θα κρατήσει. Ωστόσο, επειδή από τη φύση σου θέλεις να «προγραμματίζεσαι», μπορεί να εκνευριστείς αν περάσεις καλά με κάποιον/α και μετά αρχίσει να κάνει νερά...
Αν είσαι σε σχέση, ελέω Παρασκευής και με το ενθουσιώδες κλίμα να επικρατεί δεν αποκλείεται να βγεις με το ταίρι σου ή να κάνεις μια αγορά και να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα απ’ όσα υπολόγιζες.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Όσο κι αν οι καταστάσεις σου «γνέφουν» να δραστηριοποιηθείς κοινωνικά,εκφράζοντας τις πιο εξωστρεφείς πλευρές σου, «κάτι» σε κρατάει πίσω, είτε πρόκειται για μια προσωρινή ενόχληση στην υγεία σου είτε για πράγματα που έχουν γίνει εν αγνοία σου και πρέπει να διευθετήσεις άμεσα.
Ερωτικά
Μια χαρούμενη μέρα θα είναι για σένα η σημερινή με την αντίθεση του Ήλιου με το Δία σου να σε τροφοδοτεί με ενθουσιασμό, αισιοδοξία αλλά και αρκετή ανεμελιά. Σχεδόν θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, ενώ τα φλερτ κι οι προτάσεις που θα δεχτείς θα σε κάνουν να χάσεις λίγο το μπούσουλα. Οι επιλογές που θα σου παρουσιαστούν θα είναι αρκετές, που ενδεχομένως να μην είναι όλες ΑΑΑ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μέσα σε τόσα άτομα δεν θα βρεις κάτι που να αξίζει. Αρκεί να μην παρασυρθείς από τη γενική ευφορία και βιαστείς να διαλέξεις.
Αν είσαι σε σχέση και θέλετε να συναντήσετε κάποιους ανθρώπους με σκοπό τη συνεργασία, να κλείσετε μια συμφωνία ή να συζητήσετε μια πρόταση είναι η κατάλληλη στιγμή, όμως φροντίστε να τη «δέσετε» για να μη μείνετε με τα λόγια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, με επαφές που θα σου φανούν γενικότερα χρήσιμες. Ίσως μάλιστα ανάμεσά τους να υπάρξει κι ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να δεις πιο ψύχραιμα ένα προσωπικό ζήτημα που σε «καίει».
Ερωτικά
Μια ανεμελιά, μια επιπολαιότητα την έχει σίγουρα η μέρα και θα παρασύρει κι εσένα γι’ αυτό το μόνο που θα σκέφτεσαι από το πρωί είναι πότε θα κλείσεις δουλειές και άλλες υποχρεώσεις και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν αποκλείεται όμως ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο, μισοαστεία μισοσοβαρά να σε φλερτάρει και να αρχίσεις να βλέπεις τελείως αλλιώς τις συναδελφικές σχέσεις...
Αν είσαι δεσμευμένος/η, τα καλά νέα θα έρθουν από τον εργασιακό σου τομέα κι η διάθεσή σου θα φτιάξει τόσο που θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου, ξεχνώντας προβλήματα και άγχη. Ίσως μάλιστα πάτε και κάπου οι δυο σας, προσέξτε πάντως γιατί θα έχετε και μια τέτοια τάση για φαγητά και λιχουδιές κι ίσως χάσετε το μέτρο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Οι δραστηριότητές σου πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς και βέβαια κινδυνεύεις να περιπέσεις στη γνωστή κατάσταση του να τα παρατήσεις όλα ημιτελή. Επικεντρώσου λοιπόν στις πιο ρεαλιστικές προοπτικές σου, αφήνοντας τις άλλες για αργότερα. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ειδικευθείς περισσότερο.
Ερωτικά
Με τον κυβερνήτη σου, Δία, να κάνει αντίθεση με τον Ήλιο η εύνοια που έχεις κυρίως στα ερωτικά σου θα είναι σκανδαλώδης και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν από τα μαλλιά. Ό,τι κι αν επιλέξεις για το βράδυ θα περάσεις υπέροχα, θα κάψεις καρδιές και θα το ευχαριστηθείς. Τις προτάσεις σου θα τις έχεις πάντως ακόμα κι από ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν αρκετά δύσκολο ή σε είχε παιδέψει, μη βιαστείς όμως να τις αποδεχτείς, απόλαυσε τη νίκη σου.
Αν είσαι σε σχέση, μια έξοδος με το ταίρι σου και κάποιους φίλους σας είναι πολύ πιθανή, όπου θα είσαι η ψυχή της παρέας, αφού με τα γέλια και τα αστεία σου όλοι θα το διασκεδάσουν. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να... εξέλθεις ή να ταξιδέψεις, αν όμως ανήκεις στους πιο εσωστρεφείς τύπους μπορείς να καλυφθείς και με το διάβασμα ή την θέαση-ακρόαση εκείνων που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, όμως είναι πιθανό να σου «φορτωθεί» ένα πρόσωπο, δοκιμάζοντας σκληρά την συμβουλευτική σου ικανότητα!
Ερωτικά
Η αντίθεση Ήλιου-Δία όχι μόνο θα σε ανεβάσει ψυχολογικά στα ύψη, αλλά θα ευνοήσει κάθε σου προσπάθεια που αφορά στα ερωτικά θέματα. Μπορεί να μην πιστεύεις στην τύχη, αυτή όμως ίσως βρει τρόπο να σε μεταπείσει, καθώς μια γνωριμία από ένα πρόσωπο αρκετά ελκυστικό θα σε ενθουσιάσει και θα σε γεμίσει με προσδοκίες. Δεν είναι σίγουρο αν θα καταλήξει εκεί που θέλεις εσύ, ίσως είναι όμως ανοίξει το δρόμο για κάτι άλλο, πιο αξιόλογο. Γι’ αυτό απόλαυσε το τώρα και μην νοιάζεσαι για το μετά.
Αν είσαι σε σχέση, ευχάριστες στιγμές αναμένεται να περάσεις με το ταίρι σου και αγαπημένα σου πρόσωπα ενώ μια υπόσχεση ή πρόταση που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου θα σου δώσει κάθε δικαίωμα να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Οι κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα μπορεί να είναι κάπως σπασμωδικές ή να προβείς σε ενέργειες χωρίς να υπολογίσεις τον «ξενοδόχο», που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι μια «ατυχία» που δεν είχες υπολογίσει. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις υπομονή μέχρι να έχεις όλα τα δεδομένα υπόψη σου.
Ερωτικά
Θα αφεθείς να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός, ίσως μάλιστα βγάλεις και μια υπερβολή στο λόγο ή τη συμπεριφορά σου που όμως δε θα προκαλέσει -ως συνήθως- αρνητικές αντιδράσεις. Ίσα-ίσα το χαλαρό κι άνετο στιλ σου θα γίνει πόλος έλξης του αντίθετου φύλου και θα έχεις τα τυχερά σου. Οι πιθανότητες να σου συμβεί κάτι καλό αυξάνονται αν πας μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Αλλά και μια βόλτα να πας μιας γνωριμία είναι πολύ πιθανή και μάλιστα κοντά σε αυτά που ψάχνεις.
Αν είσαι σε σχέση, μια είδηση που σχετίζεται με το εξωτερικό, με μια δουλειά ή μια ιδέα σας που μάλλον θα πραγματοποιηθεί, θα σας χαροποιήσει και ίσως αρχίσετε να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σου.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προθέσεις ή προσπάθειες, οπότε μην προχωρήσεις σε κάτι, αν πρώτα δεν εξασφαλίσεις μια σύμφωνη γνώμη. Μπορεί ωστόσο να εισπράξεις και μια εμψύχωση, που στην συγκεκριμένη φάση την χρειάζεσαι περισσότερο από οτιδήποτε.
Ερωτικά
Ο Ήλιος κάνει αντίθεση με το Δία και σου υπόσχεται όχι μόνο διασκέδαση και χαρά, αλλά και αρκετές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο, γι’ αυτό καλό θα ήταν, αν ψάχνεις κάποιον/α να περάσεις καλά, χωρίς να καίγεσαι το τι θα γίνει αύριο, να κανονίσεις να βγεις το βράδυ. Ενδεχομένως όσοι/ες σε προσεγγίσουν να μην αγγίζουν ποιοτικά το τέλειο, ωστόσο ούτε θα σε ζορίσουν, ούτε θα σε καταπιέσουν, αντίθετα θα κολακευτείς και θα διασκεδάσεις το φλερτ μαζί τους. Αργότερα όμως μπορεί να αρχίσεις να παρασύρεσαι και να έχεις υπερβολικές προσδοκίες για τη συνέχεια.
Αν είσαι σε σχέση, μια επιτυχία στα οικονομικά ή κάποια απρόσμενα χρήματα που θα έρθουν θα διευκολύνουν αρκετά τη ζωή σας στο άμεσο χρονικό διάστημα.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!