GOSSIP

Δείτε πως η Britney Spears επηρεάζει τις κομματικές εκλογές στο Ισραήλ

Αρχικά ακούγεται εξαιρετικά απίθανο η διάσημη  ποπ τραγουδίστρια να έχει οποιαδήποτε σχέση με την πολιτική σκηνή στο Ισραήλ. Και όμως η διάσημη σταρ κατάφερε να ανατρέψει τις πολιτικές εξελίξεις στο Ισραήλ.

Όλα άρχισαν όταν η 35χρονη σταρ, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως ξεκινά μια σειρά από συναυλίες που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.
Η Britney Spears, η οποία θυμίζουμε πως έχει βρεθεί ξανά στην κορυφή της σόουμπιζ και τα σόου της στο Λας Βέγκας σημείωσαν τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε πως φέτος το καλοκαίρι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά και στο Ισραήλ και συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως θα δώσει μια συναυλία  στις 3 Ιουλίου στο Hayarkon Park  στο Τελ Αβίβ.
Η είδηση προκάλεσε παροξυσμό στους αναρίθμητους φαν της στη χώρα.
Ωστόσο μπορεί οι Ισραηλινοί φαν της σταρ να χάρηκαν, αλλά τα μέλη του εργατικού κόμματος πάγωσαν στο άκουσμα της ημερομηνίας, αφού την ίδια μέρα είχαν προγραμματίσει τις κομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας πολιτικής ηγεσίας.
Έτσι το εργατικό κόμμα αναγκάστηκε να αλλάξει την ημερομηνία των κομματικών εκλογών και να την μεταθέσει μια μέρα αργότερα (στις 4 Ιουλίου) αφού όπως είπε σε επίσημες δηλώσεις του σε εφημερίδα εκπρόσωπος του εργατικού κόμματος, δυσκολεύονταν να βρουν επαρκή αριθμό ανδρών ασφαλείας, εξαιτίας της συναυλίας της Britney και ο εκπρόσωπος πρόσθεσε πως το κόμμα του πήρε αυτή την απόφαση για να "διευκολύνει την πρόσβαση των πολιτών στις κάλπες".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!