VIRAL

Θυμάστε το κορίτσι των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας; - Κατάφερε κάτι σπουδαίο

Το 2004 όλοι είχαν εντυπωσιαστεί από το όμορφο κορίτσι με τα πράσινα μάτια που είχε σβήσει την ολυμπιακή φλόγα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Το κορίτσι αυτό ήταν η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, που ήταν τότε 10 ετών και μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS.
Σήμερα 13 χρόνια μετά, η Φωτείνη έχει εξελιχθεί σε μια πανέμορφη 23χρονη κοπέλα που ετοιμάζεται να συνεχίσει τις λαμπρές σπουδές της στο εξωτερικό.
Η Φωτεινή, που ήδη μιλάει αγγλικά και γερμανικά, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, κέρδισε υποτροφία για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Μοριακής Βιολογίας Watson School of Biological Sciences στο Cold Spring Harbor Laboratory (CSHL) των ΗΠΑ.
Την νέα επιτυχία της Φωτεινής, δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους και τα παιδικά χωριά SOS  που με δημοσίευμά τους αναφέρουν όλο καμάρι για την επιτυχία της Φωτεινής:  "Η Φωτεινή μας είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι πολυτάλαντη και η μόνη Ελληνίδα ανάμεσα σε 20 φοιτητές και φοιτήτριες που επιλέχτηκαν μεταξύ 800 υποψηφίων από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν μαθήματα, σεμινάρια και να πραγματοποιήσουν εργαστηριακή διατριβή σε καινοτόμα θέματα Μοριακής Βιολογίας, υπό την επίβλεψη των καθηγητών του ερευνητικού κέντρου. Η επιλογή της αποτελεί τιμή για το Πανεπιστήμιο Πατρών!"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!