GOSSIP

Οι Brad Pitt και Angelina Jolie χώρισαν εξαιτίας ενός δικού τους ανθρώπου;

Ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει μια άλλη εξήγηση για το τί οδήγησε στο διαζύγιο το διάσημο ζευγάρι Pitt - Jolie.

O σκηνοθέτης και παραγωγός Ian Halperin, που δημιούργησε το ντοκιμαντέρ μίλησε στο Radar Online και ισχυρίζεται πως ο πραγματικός λόγος που οδήγησε το διάσηνο ζευγάρι στο πολύκροτο διαζύγιο ήταν η "περίεργη" σχέση της Angelina Jolie με τον αδελφό της James.


To ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο "Broken: The Incredible Story of Brangelina " εμφανίζει πως η Angelina και ο Brad είχαν εδώ και χρόνια προβλήματα  καθώς ο Brad Pitt διαφωνούσε με την σχέση της Angelina με τον αδερφό της. Τα τελευταία χρόνια ο αδελφός της Jolie είχε σχεδόν εγκατασταθεί μόνιμα  στο σπίτι τους, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Brad που, σύμφωνα πάντα με τον Ian, έφτασε στο σημείο να πει στη σύζυγό του: "Ή εκείνος ή εγώ".


Πλέον ο James ζει κανονικά μαζί με την αδελφή του, ενώ εικάζεται πως σε αυτόν τηλεφώνησε η Jolie απόο το αεροπλάνο την ημέρα που έγινε ο καβγάς του Pitt με τον γιο του Madoxx.


Θυμίζουμε πως η σχέση της Jolie με τον αδελφό της είχε γίνει πρωτοσέλιδο το 2000 όταν οι δυο τους φιλήθηκαν στο στόμα δημοσίως και ο Ian αναφέρει πως μολονότι δεν πιστεύει πως πρόκειται για αιμομιξία αλλά για ένα τρικ για χάρη της δημοσιότητας, ωστόσο πιστεύει πως αυτή η αδελφική σχέση δημιούργησε πολλά προβλήματα στο γάμο Pitt - Jolie.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!