VIRAL

Χάρτης απεικονίζει τις ευρωπαϊκές χώρες με τους πιο όμορφους κατοίκους

Σε ποιά χώρα ζουν οι πιο όμορφοι άνθρωποι στην Ευρώπη; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα θέλησε να δώσει ένας χάρτης που έγινε viral.

Αυτός ο χάρτης που  βασίζεται στα στοιχεία κάποιας διαδικτυακής ψηφοφορίας που έγινε το 2013, εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Reddit προκαλώντας πλήθος σχολίων καθώς ο χάρτης υποτίθεται πως δείχνει σε ποιές χώρες ζουν οι ομορφότεροι ευρωπαίοι πολίτες
Σύμφωνα με αυτόν τον χάρτη, στην κορυφή βρίσκεται ( και μάλιστα με τεράστια διαφορά σε ψήφους), η Σουηδία και ακολουθούν χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Νορβηγία. Φυσικά πολλοί διαφωνούν με αυτόν τον χάρτη και αμφισβήτησαν την εγκυρότητά του και κάποιοι έσπευσαν να επισημάνουν πως ο χάρτης δείχνει πως 33 άτομα απάντησαν το Βατικανό και 4 την Ανδόρα!

Πάντως, όπως αναφέρει και ο Independent,  άλλες έρευνες εμφανίζουν ψηλά σε αντίστοιχες ερωτήσεις,  χώρες όπως η Ιταλία, η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ρωσία και η Ολλλανδία, με τις απαντήσεις να διαφέρουν ανάλογα με το αν απαντούν άνδρες ή γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!