GOSSIP

Τί τίτλο θα αποκτήσει η Meghan Markle αν παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry;

Δεν λένε να σταματήσουν οι φήμες πως η αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στο βρετανικό παλάτι και πολλοί βλέπουν ένα νέο πριγκιπικό γάμο στον ορίζοντα.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν την 35χρονη Meghan να παρατάει τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Suits και να μετακομίζει το ερχόμενο καλοκαίρι στα ανακαινισμένα διαμερίσματα του 32χρονου πρίγκιπα Harry στο Kensington.

Και φυσικά όλοι ελπίζουν να δουν έναν πριγκιπικό γάμο. Όμως ποιός θα είναι ο τίτλος που θα αποκτήσει η αμερικανίδα σταρ αν παντρευτεί τον πρίγκιπα; 
Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα του βρετανικού θρόνου  Imogen Lloyd Webber, η οποία μίλησε στο περιοδικό People, η Meghan αν παντρευτεί τον Harry θα γίνει η Αυτής Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Χένρι της Ουαλίας (Her Royal Highness Princess Henry of Wales), αλλά δεν θα την αποκαλούν πριγκίπισσα (όπως δεν αποκαλούν πριγκίπισσα και την Kate  Middleton), αφού αυτόν τον τίτλo δεν τον αποκτάς με το γάμο.

Το πιο πιθανό, λέει η ειδική, είναι ο Harry να αποδεχτεί τον τιμητικό τίτλο του Δούκα σε κάποιο Δουκάτο, (όπως έγινε και με τον αδελφό του William που έγινε μετά το γάμο του Δούκας του Κέιμπριτζ) και πιο πιθανοί τίτλοι θεωρούνται οι ακόλουθοι: Δούκας του Σάσεξ ή Δούκας του Κλάρενς ή Δούκας του Μπάκινγχαμ,  με τον τίτλο του Δούκα του Σάσεξ να θεωρείται ο πιο πιθανός από όλους.

Άρα αν γίνει ο γάμος, η Meghan Markle θα γίνει η νέα Δούκισσα του Σάσεξ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!