MEN'S GUIDE

Ένα από τα πιο δυνατά trends του 2017 στην ανδρική μόδα θέλει πολύ προσοχή

Η συγκεκριμένη τάση στην ανδρική μόδα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends της νέας σεζόν, αλλά φιγουράρει και στις λίστες με τις τάσεις της μόδας που καλό είναι να αποφύγεις.

Μιλάμε για τη μόδα των παστέλ χρωμάτων και συγκεκριμένα του total look με παστέλ χρώματα, που το είδαμε να κυριαρχεί στις πασαρέλες και στις προτάσεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017.
Παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου, του μωβ, του πορτοκαλί κ.λπ. κυριαρχούν και μάλιστα είτε παίζουν σε total look μονοχρωμίας ή συνδυάζονται μεταξύ τους με όλα τα ρούχα σε ένα λουκ να είναι σε διαφορετικές αλλά πάντα παστέλ αποχρώσεις. 

Ωστόσο όλοι οι fashion experts συμφωνούν πως αυτό το στυλ δύσκολα μπορούν να το υποστηρίξουν όλοι οι άνδρες και δεν κολακεύει καθόλου τους περισσότερους εξ αυτών και ειδικά τους ανοιχτόχρωμους.

Έτσι σου προτείνουν αν θες να ακολουθήσεις τη νέα μόδα, απλά να αποφύγεις το total look με παστέλ και να βάλεις τα παστέλ χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου, φορώντας κάθε φορά ένα μόνο item σε αυτούς του τόνους (ένα σακάκι ή μια βερμούδα ή ένα πουκάμισο κ.λπ.)  συνδυάζοντάς τα με λευκούς ή μαύρους και γήινους τόνους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!