VIRAL

True story: Σε αυτό το boy band κανένα μέλος δεν είναι αγόρι [βίντεο]

Τα boy bands με έφηβα και νεαρά αγόρια κάνουν θραύση σε όλο τον κόσμο, όμως αυτό το boy band σην Κίνα δεν μοιάζει με κανένα.

Το συγκρότημα ονομάζεται FFC-Acrush και έχει γίνει πολύ δημοφιλές στη Κίνα, ενώ σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Billboard, ήδη μετρά μερικά εκατομμύρια followers στα κινεζικά social media.

Kαι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ακόμη η μπάντα δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα τραγούδι (εικάζεται πως το πρώτο βιντεοκλίπ του γκρουπ θα κυκλοφορήσει αυτόν το μήνα).

Kαι όμως σε αυτό το boy band όλα τα μέλη του είναι κορίτσια ή μάλλον έχουν γεννηθεί κορίτσια γιατί πλέον όλα τα μέλη ορίζουν τον εαυτό τους ως "άφυλα" ή χρησιμοποιούν την κινεζική λέξη "meishaonian" (που σημαίνει όμορφοι νέοι στα κινέζικα) για να περιγράψουν την μπάντα τους.

Επίσης εξηγούν πως το γράμμα Α στο όνομα  του συγκροτήματός τους έχει προκύψει από τον αρχαία ελληνική μυθολογία και τον Άδωνη.

Πρόσφατα οι FFC-Acrush έκαναν ένα χορευτικό μπροστά σε κοινό και γνώρισαν κάποιες φαν τους από κοντά, καθώς ο μάνατζέρ τους αρχίζει να τους συστήνει στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!