MEN'S GUIDE

5 σημάδια πως έχεις βρει τη γυναίκα τη ζωής σου

Πώς μπορείς να ξέρεις αν η γυναίκα που έχεις πλάι σου είναι το ιδανικό σου ταίρι;

Οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων πιστεύουν πως υπάρχουν σημάδια που δείχνουν σε έναν άνδρα πως έχει βρει την ιδανική σύντροφο που του ταιριάζει. Δές ποιά είναι αυτά, ώστε άμα τα έχεις εντοπίσει στη γυναίκα που έχεις πλάι σου, να φροντίσεις να μην τη χάσεις.

1. Δεν μπορείς να φανταστείς  τη ζωή σου χωρίς εκείνη

Είναι το πιο χαρακτηριστικό σημάδι, που θα πρέπει να σε κάνει να καταλάβεις πως πραγματικά έχεις δίπλα σου μια γυναίκα που αξίζει να φροντίσεις να μην τη χάσεις Και δεν μιλάμε για τον ενθουσιασμό που όλοι νιώθουν τους πρώτους μήνες όταν ερωτεύονται που αισθάνονται πως δεν μπορούν στιγμή χωρίς την άλλη πλάι τους. Όμως αν μετά από μια πολύμηνη σχέση συνειδητοποιήσεις πως κάθε φορά που σκέφτεσαι ή κάνεις μελλοντικά πλάνα, η σύντροφός σου είναι πάντα μέσα σε αυτά, τότε μάλλον έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου. Επίσης ενδεικτικό είναι πως η σκέψη του να περάσεις όλη σου την ζωή με το συγκεκριμένο άτομο, δεν σε τρομάζει, αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι καλά.

2. Μαζί της περνάς καλά ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα σπουδαίο

Μια μακροχρόνια σχέση βασίζεται στην υγιή συμβίωση. Αν δεις πως αισθάνεσαι πως περνάς καλά με την σύντροφό σου, ακόμα και όταν δεν κάνετε κάτι σπουδαίο (όπως μια βραδυνη έξοδο μ παρέα, ένα ταξίδι κ.λπ.) αλλά κάτι απλό και καθημερινό (όπως το να χαζεύετε μαζί τηλεόραση) τότε μάλλον έχεις βρει κάποια με την οποία θα μπορείς να συνυπάρξεις για πολλά χρόνια. 

3. Θέλεις να της λές τα πάντα: από τα προβλήματα μέχρι τις χαρές σου και έχετε πάντα κάτι να πείτε.

Μία από τις ενδείξεις πως μια σχέση δεν έχει γερές βάσεις, είναι η ατελείωτη σιωπή όταν ένα ζευγάρι είναι μόνο του. Ένα αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να νιώθει καλά ακόμα και στη σιωπή, αλλά αν η επικοινωνία μεταξύ των δυο σταματήσει μόνιμα ή δεν υπήρξε ποτέ, τότε ο χωρισμός είναι μάλλον βέβαιος. Αν έχεις βρει τη γυναίκα της ζωής σου, τότε θα νιώθεις πως αυτή είναι τόσο σημαντική στη ζωή σου όσο και η οικογένειά σου ή ένας πολύ καλός φίλος και θα θέλεις να της πεις αμέσως τα νέα σου (καλά ή κακά) γιατί εκτιμάς τη συμβουλή της, τη γνώμη της ή γιατί απλά θέλεις να τη δεις χαρούμενη.

4. Δεν σε ενοχλούν ούτε οι κακές της συνήθειες

Συχνά σε μία σχέση μετά το στάδιο του έρωτα κατά το οποίο τα πάντα πάνω στη σύντροφό σου είναι τέλεια, μετά αρχίζεις να βλέπεις τη σύντροφό σου με περισσότερο ρεαλισμό, ειδικά δε αν ζείτε μαζί οπότε αποκαλύπτονται όλες οι καθημερινές της συνήθειες. Και φυσικά κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι έχουν κακές συνήθειες ακόμα και η σύντροφός σου: από το ροχαλητό μέχρι το έντονο γέλιο της, την εμμονή με καθαριότητα ή οτιδήποτε άλλο. Αν αυτές οι συνήθειες δεν σε ενοχλούν πραγματικά, αλλά μπορείς να τις αντιμετωπίσεις ακόμα και με χιούμορ, τότε μάλλον βρήκες το ταίρι σου.  

5. Όταν είσαι μαζί της είσαι ο (καλύτερος) εαυτός σου

Είναι πολύ σημαντικό, όταν είσαι με τη σύντροφό σου να μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου και όχι να προσπαθείς διαρκώς να αλλάξεις για να την εντυπωσιάσεις. Μάλιστα συχνά οι άνδρες που βρίσκουν τη γυναίκα της ζωής τους δηλώνουν πως όχι μόνο αισθάνονται άνετα μαζί τους και πως δεν χρειάζεται διαρκώς να υπερπροσπαθούν για να "κρύψουν" τις ατέλειές τους, αλλά αισθάνονται πως η κοπέλα τους τούς βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!