GOSSIP

Γιατί εξαφανίστηκε από το Χόλιγουντ η Michelle Pfeiffer; [εικόνες]

Η τελευταία ταινία της Michelle ήταν το 2013 με το φιλμ The Family, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Robert De Niro... Έκτοτε εξαφανίστηκε από το Χόλιγουντ.

Τώρα όμως το περιοδικό Interview ζήτησε από την 58χρονη Michelle να ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου.
Και η Michelle δέχτηκε, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά της είναι διαχρονική, ενώ έδωσε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο διάσημο σκηνοθέτη Darren Aronofsky, ο οποίος κλήθηκε να κάνει το δημοσιογράφο.
Και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να τη ρωτήσει γιατί απουσίασε τόσο καιρό από το Χόλιγουντ.
Και η Μichelle απάντησε πως πάντα ήταn πολύ επιλεκτική με τις δουλειές της, πάντα κοιτούσε πόσο θα χρειαστεί να απουσιάζει από το σπίτι της, πού θα γίνουν τα γυρίσματα, αν βολεύει το πρόγραμμά της με το πρόγραμμα των δύο παιδιών της και η ίδια ομολογεί πως από κάποιο σημείο και μετά έγινε τόσο επιλεκτική που η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως ακατάλληλη για πρόσληψη: "Ξαφνικά έγινα... unhirable και μετά δεν ξέρω πώς αλλά αυτό συνεχίστηκε και ο χρόνος περνούσε" λέει η χολιγουντιανή σταρ.
Ωστόσο η Michelle φέτος κάνει δυναμικό comeback αφού αρχικά θα την απολαύσουμε στο φιλμ The Wizard of Lies  που δημιούργησε ο Barry Levinson για το δίκτυο ΗΒΟ (μαζί της ξανά ο Robert De Niro), ενώ μετά το καλοκαίρι θα κάνει πρεμιέρα και η νέα ταινία Mother του Aronofsky, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Jennifer Lawrence  και Javier Bardem, ενώ η Michelle συμετέχει και στη νέα ταινία Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές  (μαζί με τους  Johnny Depp, Penelope Cruz, Daisy Ridley, Kenneth Branagh κ.ά.).

Κοινώς αυτή θα είναι μια χρονιά γεμάτη Michelle, και η διάσημη ηθοποιός δηλώνει πως ποτέ δεν έχασε την αγάπη της για την υποκριτική, πως πάντα νιώθει πιο άνετα στα πλατό από ότι στο σπίτι της και πως μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στην υποκριτική της καριέρα, δηλώνει όλο νόημα πως: "ο καθηγητής εμφανίζεται όταν ο μαθητής είναι έτοιμος".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!