WOMEN'S GUIDE

Διάσημη vlogger σου δείχνει δύο έξυπνα DIY κολπάκια για τέλεια μάτια [βίντεο]

Μια από τις δημοφιλέστερες beauty vloggers του Instagram παρουσίασε  δύο πανεύκολες μάσκες ομορφιάς που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνες σας, αν θέλετε να διώξετε τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο από τα μάτια σας.

Η beauty vlogger είναι η Farah D, η οποία ως μυστικό ομορφιάς για  να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους από τα μάτια της, χρησιμοποιεί τον κουρκουμά. Η Farah αναμειγνύει περίπου 1/8 κ.γ. κουρκουμά με περίπου 1 κ.σ. βουτυρόγαλα και έπειτα εφαρμόζει το μείγμα κάτω από τα μάτια της. Αφού στεγνώσει, ξεπλένει το πρόσωπο της και αποκαλύπτει μία πιο φωτεινή επιδερμίδα. Η Farah συστήνει να ακολουθείς συχνά το εν λόγω μυστικό ομορφιάς για να διώξεις μια για πάντα τους μαύρους κύκλους.

 

A post shared by Farah D (@farahdhukai) on Mar 6, 2016 at 6:08pm PST

To δεύτερο μυστικό ομορφιάς της Farah είναι η μάσκα με καφεϊνη και άμυλο πατάτας για να διώξετε το πρήξιμο από τα μάτια. Σε αυτό το βίντεο η Farah διαλύει σε ζεστό νερό καφέ ή ένα φακελάκι τσάι και μετά το ανακατεύει με άμυλο πατάτας (ή τριμμένη πατάτα αν θέλετε), βράζει  το μείγμα μέχρι να αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες και μετά το αφήνει να κρυώσει και το βάζει κάτω από τα μάτια της.

 

A post shared by Farah D (@farahdhukai) on Feb 16, 2017 at 7:47pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!