GOSSIP

H Kate Middleton αποσπά νέα διθυραμβικά σχόλια για το στυλ της [εικόνες]

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει πλέον καθιερωθεί ως fashion icon, καθώς σε κάθε της δημόσια εμφάνιση καταφέρνει να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια για τις στυλιστικές της επιλογές.

Χθες βρέθηκε στο κοσμικό "2017 Portrait Gala" που έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο και η 35χρονη Kate κατάφερε για μια ακόμη φορά να εντυπωσιάσει και να επισκιάσει όλες τις υπόλοιπες λαμπερές καλεσμένες. Και πλέον όλοι σχολιάζουν πως η Kate θυμίζει πολύ την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, η οποία επίσης αποσπούσε διαρκώς θετικά σχόλια για το γούστο της στη μόδα.
Η Kate Middleton, για μια ακομη φορά τίμησε το σκούρο πράσινο χρώμα (το φοράει συχνά και της ταιριάζει πολύ καθώς αναδεικνύει και το χρώμα των ματιών της) αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να φορέσει ένα εκπληκτικό μακρύ φόρεμα του οίκου Temperley London, με δαντέλα παντού και σατέν ζωνάκι στη μέση και το συνδύασε με χρυσό τσαντάκι Wilbur & Gussie και χρυσά σανδάλια Jimmy Choo, αλλά και με πανάκριβα Kiki McDonough σκουλαρίκια με πράσινα πετράδια από αμέθυστο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!