GOOD LIFE

5 ανοιξιάτικες χρωματικές τάσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας [εικόνες]

Η άνοιξη άρχισε δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνισή της και σίγουρα κάποιοι από εσάς θα σκέφτεστε πως θα θέλατε μια ανανέωση για το σπίτι σας. 

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να νιώσετε ότι κάνετε μια αλλαγή, είναι να βάψετε τους τοίχους σας. Εμείς σας παρουσιάζομαι τα χρώματα που αναμένεται να κάνουν θραύση την άνοιξη του 2017!

1. Ροζ 

Το ροζ περιμένουμε να το δούμε σε πολλά σπίτια την άνοιξη του 2017. Αν είστε οπαδοί του ροζ χρώματος, βάψτε το υπνοδωμάτιο, το καθιστικό ή ακόμα και το μπάνιο σας με ένα παστέλ ροζ. Είναι θηλυκό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα πνευματώδες. Αν το βρίσκετε πολύ κοριτσίστικο και νεανικό, μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια πιο «θαμπή» απόχρωση για μια πιο ενήλικη εκδοχή. Για μεγάλη αντίθεση, συνδυάστε το με φυτά εσωτερικού χώρου.

2. Κοραλί 

Μια άλλη απάντηση στα παστέλ χρώματα είναι το κοραλί. Το κοραλί υπήρξε υποτιμημένο χρώμα στο παρελθόν, αλλά ευτυχώς όχι πια, καθώς έρχεται να μπει στα σπίτια φέρνοντας μαζί του μια ιδιαίτερα ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Έχει προσωπικότητα και πρέπει να βρείτε την ιδανική ισορροπία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του χώρου. Διαλέξτε μια χρωματική παλέτα με αρκετές ουδέτερες αποχρώσεις για να μην «φορτώσετε» πολύ τον χώρο ή χρησιμοποιήστε το για να βάψετε έναν μόνο τοίχο για να δώσετε μια ανανεωτική νότα στον χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!