GOSSIP

H Kendall αποκαλύπτει 4 πράγματα που θέλει να κλέψει από την αδελφή της

Τελικά όλες οι αδελφές, όσο διάσημες και αν είναι μια δόση αντιζηλίας την έχουν. Και οι αδελφές Jenner δε αποτελούν εξαίρεση.

Η 21χρονη Kendall Jenner, το μοντέλο της οικογένειας Kardashian μπορεί συχνά να λέει δημόσια πόσο δεμένη είναι με όλες τις τις αδελφές, αλλά ειδικά με την Kylie, αλλά η ίδια παραδέχτηκε πως υπάρχουν και πράγματα που ζηλεύει στην 19χρονη αδελφή της.
Πρόσφατα η Kendall δημοσίευσε στο blog της στο επίσημο site της, μια λίστα στην οποία καταγράφει όλα τα πράγματα που θα ήθελε να κλέψει από την μικρότερη αδελφή της, την Kylie. Και τί περιλαμβάνει η λίστα;
Πρώτα από όλα αναφέρει τα σκυλιά και τα κουτάβια της Kylie, τα οποία η Kendall λέει πως τα θέλει όλα.
Ακολουθούν μiα σειρά από κάδρα που η Kylie έχει στο σπίτι της και συγκεκριμένα μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες των Kardashians που η Kylie τις έχει μεγενθύνει και τις έχει κάνει artworks. Αυτά τα κάδρα η Kendall θα ήθελε να τα δει να κοσμούν τους τοίχους του δικού της νέου σπιτιού.
Τέλος η Kendall είπε πως ζηλεύει το ταλέντο της αδελφής της σε θέματα ομορφιάς και μακιγιάζ, αλλά και τη συλλογή της από ρούχα και ειδικά casual wear ρούχα, όπως φόρμες και φούτερ με κουκούλες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!