GOOD LIFE

Θες να αδυνατίσεις; Φτιάξε αυτό το χυμό με 3 μόνο υλικά

Ένας χυμός που μπορείς να τον φτιάξεις εύκολα στο σπίτι σου θα σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου να δεις σύντομα στη ζυγαριά το ιδανικό βάρος σου.

Τα υλικά που θα χρειαστείς μπορείς εύκολα να τα βρεις στην αγορά. Αυτές τις ποσότητες θα χρειαστείς για ένα μεγάλο ποτήρι χυμό:

  • 1 γκρέιπφρουτ
  • 2 μεσαίου μεγέθους ντομάτες 
  • 11 κουταλάκι του γλυκού μέλι  (ιδανικά με βασιλικό πολτό)

Αυτά είναι τα τρία βασικά υλικά που θα χρειαστείς για το χυμό σου και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφαιρέσεις τη φλούδα από το γκρέιπφρουτ και τις ντομάτες και μετά να ρίξεις όλα τα υλικά (μαζί με το μέλι) σε ένα μπλέντερ.
Αν θες μπορείς να προσθέσεις λίγα φυλλαράκια μέντας (για άρωμα και επιπλέον αντιοξειδωτικά) ή λίγο τριμμένο πάγο.
Και τί θα κερδίσεις με αυτόν τον χυμό; Ο συνδυασμός ντομάτας - γκρέιπφρουτ διευκολύνει την κινητοποίηση και άρα την καύση του σωματικού λίπους, εμποδίζει τις κατακρατήσεις υγρών, καθώς αυξάνει τη διούρηση, ενώ παράλληλα αλκαλοποιεί το αίμα και διεγείρει τη θερμογένεση. Προσθέστε σε αυτά πως όλα τα υλικά αυτού του χυμού έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και θα καταλάβετε γιατί μπορείτε να καταναλώνετε αυτόν τον χυμό καθημερινά όποτε θέλετε: με το πρωινό σας, μετά το γυμναστήριο, πριν το γεύμα σας κ.λπ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!