GOSSIP

Ποιός διάσημος ηθοποιός ήταν να ενσαρκώσει το ρόλο του Joey;

Όλοι έχουν συνδέσει το ρόλο του Joey στη τηλεοπτική σειρά τα Φιλαράκια (Friends) με τον ηθοποιό Matt LeBlanc. Και όμως ο ρόλος προορίζονταν αρχικά για έναν άλλο διάσημο ηθοποιό.

Την αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξή της στη βρετανική Huffington Post, η υπεύθυνη για το κάστινγκ της δημοφιλούς τηλεοπτική σειράς, η Ellie Kanner. 
Η Kanner είπε πως αρχικά είχαν επιλέξει να δώσουν τον ρόο στον ψηλό και γοητευτικό, νεαρό τότε ηθοποιό Vince Vaughn, ο οποίος τελικά έχασε το ρόλο το 1994. Η Kanner περιγράφει τον Vince ως έναν σπουδαίο ηθοποιό, που όμως θα έδινε μια άλλη διάσταση στο ρόλο και πως τελικά το κάστινγκ μιας σειράς θυμίζει  ένα πάζλ όπου όλα τα κομμάτια πρέπει να μπουν στη σωστή θέση.
Πάντως ο Vaugn δύο χρόνια μετά, ερμήνευσε τον ρόλο του Trent (θυμίζει αρκετά αυτό του Joey) στην ταινία Swingers, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ στην ίδια ταινία έπαιζε και ο ηθοποιός Jon Favreau, ο οποίος επίσης έχασε το ρόλο του Chandler στο αρχικό κάστινγκ της ίδιας τηλεοπτικής σειράς, αλλά έπαιξε τελικά σε μία σεζόν του Friends, τον μεγιστάνα -  σύντροφο της Monica που ασχολείται με την πάλη UFC.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!