GOOD LIFE

True story: Γνώρισε τον έρωτα της ζωής της την χειρότερη μέρα της ζωής της

Στις αρχές Μαρτίου αυτό το ζευγάρι έκανε έναν όμορφο γάμο σε κτήμα στη Φλόριντα των ΗΠΑ και τώρα η ιστορία τους κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς δεν θυμίζει καμιά άλλη ιστορία αγάπης.

Η νύφη ονομάζεται Melissa Dohme και γνώρισε τον νυν σύζυγό της (τον Cameron Hill,) τον Ιανουάριο του 2012, μια μέρα που η Melissa θα θυμάται με τα πιο μελανά χρώματα για το υπόλοιπο της ζωής της.

Και αυτό γιατί εκείνη την ημέρα, ο τότε σύντροφος της Melissa, ο Robert Lee Burton Jr, ο οποίος γενικά ήταν βίαιος μαζί της, στο δρόμο κοντά στο σπίτι τους άρχισε να την μαχαιρώνει μπροστά στα μάτια περαστικών. Η Melisa δέχτηκε 32 μαχαιριές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια και κάποιοι περαστικοί κάλεσαν αμέσως για βοήθεια.

Ένας από τους πρώτους άνδρες που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, ήταν ο νοσοκόμος Cameron που της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και κατάφερε να την επαναφέρει στη ζωή με το να της κάνει επί τόπου ανάνηψη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής, αστυνομικοί και άλλα ασθενοφόρα.

Η Melissa νοσηλεύτηκε για μερικές εβδομάδες και μετά από 2 μήνες ζήτησε να γνωρίσει από κοντά τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή. Οι δυο τους βγήκαν για γεύμα, άρχισαν να κάνουν παρέα και μετά από 1 χρόνο έγιναν ζευγάρι.

Παράλληλα η Melissa σπούδασε νομικά στο κολέγιο, ειδικεύτηκε σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας και ξεκίνησε να εργάζεται στον οργανισμό Hands Across the Bay, που βοηθά γυναίκες και οικογένειες που αποτελούν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.
Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Cameron έκανε πρόταση γάμου στη Melissa σε έναν αγώνα μπέιζμπολ και τώρα στον όμορφο γάμο τους βρέθηκαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους, αλλά και πολλά άτομα (πυροσβέστες, γιατροί, αστυνομικοί κ.ά.) που γνώρισαν την Melissa την ημέρα που δέχτηκε επίθεση και την βοήθησαν, καθως και μέλη οικογενειών που η Melissa έχει βοηθήσει.

Η Melissa ελπίζει πως η ιστορία της θα δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και σε άλλες γυναίκες - θύματα βίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!