MEN'S GUIDE

Ποιά είναι τα 4 σημεία του ανδρικού σώματος που προσέχουν οι γυναίκες;

Είναι γεγονός πως ένα καλογυμνασμένο ανδρικό σώμα ελκύει σχεδόν όλες τις γυναίκες.

Αν λοιπόν και εσείς ξοδέψατε ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε ένα απολλώνιο κορμί, και ετοιμάζεστε να το δείξετε στις παραλίες να ξέρετε πως αυτά τα 7 σημεία είναι αυτά στα οποία εστιάζουν τα γυναικεία μάτια, σύμφωνα με πλειάδα ερευνών και μελετών.
Δείτε ποιά είναι αυτά τα σημεία και θυμηθείτε πως οι ίδιες έρευνες επιβεβαιώνουν πως ναι μεν οι γυναίκες λατρεύουν τα καλογυμνασμένα  ανδρικά σώματα, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό (κάτω του 23%) προτιμά τα ανδρικά σώματα με υπερβολικό μυικό όγκο. Οπότε μην πασχίζετε να φουσκώσετε πάρα πολύ του μυς σας και εστιάστε σε αυτά τα σημεία.

1.  Τα οπίσθια

Έρευνες δείχνουν πως το πρώτο πράγμα που αποσπά τη γυναικεία προσοχή είναι τα καλογυμνασμένα ανδρικά οπίσθια. Μάλιστα ερευνητές αποδίδουν αυτή την διαπίστωση στο γεγονός πως οι γυναίκες ασυναίσθητα συνδέουν τα σφιχτά οπίσθια με την ανδρική γονιμότητα.

2. Οι κοιλιακοί

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Western Illinois, οι γυναίκες θεωρούν τους κοιλιακούς τον πιο ελκυστικό μυ στο σώμα του άνδρα. Και μπορεί οι γραμμωμένοι κοιλιακοί να απαιτούν εντατική γυμναστική, αλλά σίγουρα θα αυξήσουν τις μετοχές σας στο ασθενές φύλο.

3. Οι φαρδιοί ώμοι

Έρυενες δείχνουν πως οι γυναίκες συνδέουν την ερωτική ικανοποίηση με το εύρος των ώμων του άνδρα. Παράλληλα οι γυναίκες χαρακτηρίζουν τους καλογυμνασμένους ανδρικούς ώμους σύμβολο δύναμης και αρρενωπότητας. 

4. Τα δυνατά χέρια και μπράτσα

Σε σχετικά ερωτηματολόγια οι γυναίκες απαντούν πως ένας άνδρας με καλογυμνασμένα χέρια και μπράτσα τις ελκύει γιατί τους δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας και πως τα δυνατά ανδρικά χέρια είναι ένδειξη εργατικότητας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!