WOMEN'S GUIDE

5 apps και sites που θα πρέπει να ξέρει κάθε υποψήφια νυφούλα

Ετοιμάζεστε να ντυθείτε νυφούλα και σας πιάνει πανικός για όλα όσα πρέπει να κάνετε;

Είναι γεγονός πως η διοργάνωση ενός γάμου είναι μια ευχάριστη αλλά αγχωτική και απαιτητική διαδικασία για κάθε νύφη. Οπλιστείτε με υπομονή και καλή διάθεση και για να μην σας πιάσει πανικός, ζητείστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που σέβεστε τη γνώμη τους και και το γούστο τους, ενώ έναν αναπάντεχο σύμμαχο στα γαμήλια πλάνα σας θα τον βρείτε και στο Διαδίκτυο και στις εφαρμογές των smart phones.

Αυτά τα sites και τα αντίστοιχα apps θα σας λύσουν τα χέρια και θα θέσουν την τεχνολογία στην υπηρεσία κάθε νύφης.

 myPantone Wedding & Events: Με την υπογραφή της γνωστής εταιρεία χρωμάτων Pantone που ορίζει τις νέες τάσεις στα χρώματα της μόδας, αυτό το app δημιουργήθηκε σε συνεργασία με  το “The Dessy Group” και βοηθάει τις μέλλουσες νύφες να συνδυάσουν χρώματα, υφάσματα και αξεσουάρ για τη μεγάλη μέρα.

iWedding Deluxe:  Η εφαρμογή αυτή έχει πολλές χρήσιμες πτυχές, αλλά τα πιο εντυπωσιακά είναι τα εργαλεία του προϋπολογισμού που διαθέτει.
 
Paperless Post: Χρησιμοποίητε αυτό το site για να στείλεις όμορφα, ηλεκτρονικά save-the-dates, e-προσκλητήρια αλλά και ευχητήριες κάρτες και προσκλήσεις κάθε είδους..

weddingjojo: Φτιάξε το δικό σου site, αντάλλαξε τις φωτογραφίες του γάμου με τους καλεσμένους σου, οργάνωσε τις προσκλήσεις σε όλα τα event που θα κάνεις, digital guestbook και άλλα πολλά.

Social Tables: Αυτό το site κάνει το ποιός κάθεται πού παιχνιδάκι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!