GOSSIP

Οι Ryan Reynolds & Jake Gyllenhaal σε ένα νέο ξεκαρδιστικό βίντεο

Τελικά αυτοί οι δύο διάσημοι χολιγουντιανοί σταρ, που τυγχάνει να είναι και καλοί φίλοι, έχουν πάρει φόρα και δεν σταματούν να γελούν σε κάθε τους συνέντευξη.

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας "Life" και τον τελευταίο καιρό κάνουν σειρά εμφανίσεων και συνεντεύξεων για να προωθήσουν την ταινία. 
Όμως και οι δυο τους έχουν άφθονο χιούμορ και διάθεση να κάνουν τα πειραχτήρια και συχνά δεν μπορούν να σταματήσουν να γελούν.
Πρόσφατα έγινε χαμός με την συνέντευξη που έκαναν με το δημοσιογράφο Kevin McCarthy, για λογαριασμό του καναλιού FOX 5, όπου τους έπιασε νευρικό γέλιο.
Τώρα συμμετείχαν σε βίντεο του περιοδικού Wired και κλήθηκαν να απαντήσουν (σαν να δίνουν συνέντευξη) στις δημοφιλέστερες διαδικτυακές ερωτήσεις που τους αφορούν και οι οποίες εμφανίζονται σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. 
Και για μια ακόμη φορά οι δυο τους πέθαναν στα γέλια. Αλλά η αλήθεια είναι πως κάποιες από τις ερωτήσεις (όπως αν ο Ryan είναι γιος της Debbie Reynolds) είναι πραγματικά γελοίες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!