GOSSIP

O Harry Styles με ένα βιντεάκι προκαλεί χαμό στα social media

Ένα βιντεάκι διάρκειας λίγων δευτερολέπτων ήταν αρκετό για να προκαλέσει φρενίτιδα στις φαν του Harry Styles που γέμισαν τα social media με μηνύματα ενθουσιασμού.

Ο 23χρονος Βρετανός γόης και πρώην μέλος του boy band"One Direction", φαίνεται πως μετά από μια απουσία μηνών, ετοιμάζεται να αποζημιώσει τις αναρίθμητες φαν τους με πολλές εμφανίσεις και πιθανα και ένα νέο άλμπουμ.
Έτσι όχι μόνο θα τον δούμε ως ηθοποιό στο πολυαναμενόμενο πολεμικό φιλμ του Christopher Nolan, που φέρει τον τίτλο Dunkirk και θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά όλα δείχνουν πως ο Harry έχει ήδη έτοιμο ένα νέο single και πιθανά να έχει έτοιμο και ένα νέο άλμπουμ, το πρώτο σόλο άλμπουμ του μετά τη διάλυση των One Direction.
Ο Harry ανέβασε στα social media ένα σύντομο βιντεάκι - teaser διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο προβλήθηκε και ως σποτ στην τηλεόραση στο διαφημιστικό διάλειμμα του βρετανικού The Voice και προκάλεσε κύματα χαράς και ενθουσιασμού στις φαν του καθώς δείχνει πως ο Styles έτοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο single στις 7 Απριλίου.
 

Και σαν να μην έφτανε αυτή η είδηση για να κάνει χθες όλες τις φαν των One Direction να παλαβώσουν και να κάνουν χαμό στο twitter,  χθες, ένα άλλο πρώην μέλος του γκρουπ, ο 23χρονος Liam Payne ανακοίνωσε πως άπέκτησε ο πρώτο του παιδί (ένα αγοράκι) με την 33χρονη Cheryl Cole. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!