GOSSIP

H Αdele ξέρει ένα καλό λόγο για να πηγαίνουν και οι άνδρες στα live της

H διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της και σημειώνει τεράστια επιτυχία, καθώς όπου και αν εμφανίζεται δεν πέφτει καρφίτσα.

Η 28χρονη Adele που σάρωσε τα μουσικά βραβεία με τις μπαλάντες της, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αυστραλία όπου όλα τα live της είναι sold out.
Χθες έκανε ένα ακόμη live στο Auckland και με το που ανέβηκε στη σκηνή είχε ένα περίεργο μήνυμα προς το κοινό της και ειδικά προς το ανδρικό κοινό της.


Η Adele (που φημίζεται για το χιούμορ της) αφού ρώτησε αν υπάρχει στο κοινό κάποιος που δεν θέλει να είναι εκεί, είπε πως δεν θα παρεξηγηθεί αν κάποιος το ομολογήσει και τόνισε πως ξέρει πολύ καλά πως συνήθως είναι το αγόρι, ο αρραβωνιαστικός ή ο σύζυγος κάποιας κοπέλας ή γυναίκας που η καλή του τον έσειρε μαζί της στη συναυλία της Adele.


Ωστόσο η Adele είπε απευθυνόμενη προς όλους τους άνδρες στο κοινό, πως υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος, για τον οποίο αξίζει να βρίσκονται στο live της.

Συγκεκριμένα είπε πως υπάρχει ένα "βραβείο" για όσους άνδρες πήγαν στο live χωρίς να το θέλουν καθώς τους διαβεβαίωσε πως μετά την συναυλία όλοι τους θα κάνουν σεξ (ακούγεται να τους λέει "you' ll all get laid"). Μάλιστα η Adele πρόσθεσε πως η μουσική της είναι κατά κάποιο τρόπο μουσική για να κάνεις μωρά!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!