MEN'S GUIDE

Αυτή η ημερήσια διατροφή με 5 γεύματα υπόσχεται αύξηση στον όγκο των μυών σου

Είναι μάλλον γνωστό πως το μυστικό για την αύξηση του όγκου των μυών σου είναι μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και φυσικά ο συνδυασμός αυτής της διατροφής με εντατική γυμναστική.

Δείτε τί να καταναλώνεις κάθε μέρα και σε συνδυασμό με την καθημερινή γυμναστική σύντομα θα δείς θεαματικά αποτελέσματα. Θυμήσου πως όταν θέλουμε να αυξήσουμε τον μυικό όγκο, έχουμε ανάγκη από καλή διατροφή, αλλά και ξεκούραση, οπότε ιδανικά η προπόνησή σου πρέπει να γίνεται το πρωί ή (και το) μεσημέρι προς το απόγευμα και ποτέ το βράδυ. 

Πρωινό

Φτιάξε μια ομελέτα με 3 αβγά και 4 ασπράδια μαζί με 50γρ τριμμένο τυρί τσένταρ ή φέτα και 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή μισό ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή 2 κουταλιές κόκκινη σάλτσα ή ακόμα και 2 κουταλιές λιαστές ντομάτες. Συνόδευσε την ομελέτα σου με πολύσπορο ψωμί και ένα μικρό μήλο.

Δεκατιανό 

Μπορείς να φτιάξεις στο μπλέντερ ένα smoothie με 1 ποτήρι πλήρες γάλα, μπανάνα, 1 φλυτζάνι γάλα αμυγδάλου (ή γάλα καρύδας που θα το βρεις σε κονσέρβα), λίγους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα ή κάσιους), και τριμένο πάγο. Αν θες προσθέτεις και πρωτεΐνη ορού γάλακτος (τη διαλύεις σε νερό), αλλά καλό είναι να συμβουλευτείς κάποιο ειδικό ή τον γιατρό σου πριν καταφύγεις στα συμπληρώματα διατροφής.

Μεσημεριανό

Το μεσημεριανό σου πρέπει να περιλαμβάνει περίπου 170 με 190 γραμμάρια ψητού κρέατος, όπως μπριζόλα ή στήθος κοτόπουλου, ή αν δεν τρως κρέας, τότε διάλεξε ένα φιλέτο λιπαρού ψαριού όπως ο σολωμός. Συνδυάζεις το γεύμα σου με 100 γραμμάρια όσπρια (φασόλια, φακή, ρεβύθια κ.λ.π) και σαλάτα αγγουροντομάτας με ελαιόλαδο.

Απογευματινό

Αυτό το γεύμα θα πρέπει να το καταναλώσεις μετά την προπόνηση στο γυμναστήριο και ιδανικά θα πρέπει να έχει περίπου 150γρ.κοτόπουλο  ή 1 λουκάνικο κοτόπουλου, ή 2 φέτες γαλοπούλας. Μπορείς να τα συνοδέψεις με λίγο μαύρο ρύζι ή με λίγους ξηρούς καρπούς.

Βραδινό

Ιδανικά το βράδυ πρέπει να φας κάποιο ψητό ψάρι με σαλάτα βραστών λαχανικών για να έχεις ένα εύπεπτο γεύμα πριν τον απαραίτητο βραδυνό ύπνο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!