ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2017

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή!

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σου, εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην... τεμπελιάζεις! Ακόμη και υποθέσεις που αντικειμενικά κρίνονται ως δύσκολες, σήμερα μπορεί να έχουν μια ανέλπιστα θετική κατάληξη. Επιπλέον, θα υπάρξουν πολλές στιγμές γέλιου και χαράς, κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να ατενίσεις το μέλλον πιο αισιόδοξα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις κάποιες «άκρες» ικανές να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε μια οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα κέφια, αυτήν τη φορά όμως δεν χωρούν υπεκφυγές και ημίμετρα. Αποφάσισε λοιπόν τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία σου υπόσχεται τον παράδεισο, αλλά για να βρεθείς εκεί, θα πρέπει «να τα δώσεις όλα»!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου είναι πιθανό να σου αποκαλύψει μια πολύτιμη πληροφορία ή ένα μυστικό αλλά και να ρίξει φως σε παρασκηνιακές δράσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Επιπλέον, αναδεικνύει τα προσόντα σου κι αν αποφασίσεις να δράσεις είναι βέβαιο πως θα έχεις την υποστήριξη των άλλων, ίσως μάλιστα κι ενός «διακεκριμένου» προσώπου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σου προσφέρει εργασιακά πλεονεκτήματα αλλά και την ευκαιρία να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου. Άφησε λοιπόν στην άκρη τις σκοτούρες και… διασκέδασέ το!
Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο! Αν όμως δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει τελικά, μην το ζορίζεις. Είναι προτιμότερο να αναλάβεις ρόλο «προξενήτρας», βοηθώντας κάποιον/α άλλον/η να επιλέξει το κατάλληλο ταίρι.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, από την άλλη πλευρά όμως, αν δεν μπορέσεις να αξιολογήσεις σωστά το «ποιόν» των άλλων, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις για «χαζά» θέματα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, αφήνοντας τους άλλους να δουλέψουν για σένα. Ίσως μάλιστα μια μυστική συμφωνία να σε εξυπηρετήσει απόλυτα προς μια τέτοια κατεύθυνση.
Ερωτικά
Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο κοντινό! Για να συμβεί αυτό όμως και να υπάρξει μια ομαλή εξέλιξη, θα πρέπει σε πρώτη φάση να δεις το θέμα «χαλαρά» και χωρίς να αναλάβεις δεσμεύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Επαφές, συναντήσεις και διαρκείς ανταλλαγές απόψεων συνθέτουν μια «ζωηρή» καθημερινότητα, από την οποία μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και την ομορφιά σου! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια σπουδαία συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Σε ανάλογες κατευθύνσεις κινείται και η Δήμητρα στον Ταύρο, που επιπλέον μπορεί να συμβάλλει στην είσοδό σου στα «μεγάλα σαλόνια» ή σε ένα κλειστό κλαμπ.
Ερωτικά
Όλα καλά, ίσως όμως να δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «περίεργο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα διαβλέπεις «αρπακτικές» προθέσεις, οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Ο Άρης και η Δήμητρα στον Ταύρο εξακολουθούν να συμβάλλουν σε έκτακτες ή επείγουσες καταστάσεις, που η διαχείρισή τους μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ίσως μάλιστα συνάψεις μια συμφωνία «ειδικού σκοπού» με σύντομη διάρκεια μεν, αλλά και υψηλό δείκτη αποτελεσματικότητας. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσης σου, το πιο ωραίο απ’ όλα όμως είναι ότι διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά.
Ερωτικά
Ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση, ανεξάρτητα από τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Από εκεί και ύστερα όμως, θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου όταν το χρειάζεσαι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό, η διεκπεραίωση μιας υπόθεσης οικονομικού ενδιαφέροντος πρέπει να γίνει το πρώτο μέλημά σου αφού μπορείς να πετύχεις πολλά με ελάχιστη προσπάθεια. Πάντως, μεταξύ άλλων, εξέτασε και το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες-επαφές σου αναθέτοντας σε κάποιον/α άλλο/η να κάνει την «δύσκολη δουλειά», με συνέπεια να εξασφαλίσεις περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για την… διασκέδαση σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να δικτυωθείς και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα, όσο μακριά κι αν βρίσκονται, προκειμένου να εξασφαλίσεις την αναγκαία υποστήριξη.
Ερωτικά
Για την ώρα, τον λόγο έχει η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου, χωρίς αυτό να συνδυάζεται απαραίτητα με την σύναψη μιας σχέσης. Προσανατολίσου λοιπόν σωστά και μην ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορείς να έχεις. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε... καλή ανάσταση!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε διευκολύνει, αφού προδιαθέτει σε «τυχερές» εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης! Σε καλεί όμως να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες μέσα από τις οποίες θα προκύψουν αμοιβαία οφέλη και νέες προοπτικές. Μπορείς ακόμη να αναπτύξεις δράσεις που σχετίζονται με την επιμόρφωση αλλά και την δικτύωσή σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, αρκεί να δημοσιοποιήσεις το όποιο πρόβλημά σου και να μην το «πνίξεις» μέσα σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε δελεάζει, ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι στην περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στο μέλλον, θα σου είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακείς συναισθηματικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα απέναντί σου σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας, πολύ περισσότερο αν μόλις έχει «σπάσει» μια προηγούμενη. Και μην σκέφτεσαι ότι δεν έχεις να ωφεληθείς μακροπρόθεσμα, αφού σε αυτήν τη φάση το άμεσο αποτέλεσμα είναι που μετράει. Επιπλέον, δείχνει επιβεβλημένο το να διεκδικήσεις το δίκιο σου μέσω μιας νομικής οδού, αντί να «φλερτάρεις» με την αυτοδικία. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου και μάλιστα με εύκολο τρόπο.
Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα μπορέσεις να διαχειριστείς με την άνεσή σου τα νέα δεδομένα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι». Πάντα ωστόσο μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό εξυπηρετεί άριστα την βούλησή σου για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει και τις δημιουργικές σου δυνατότητες. Ακόμη, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να έρθεις σε επαφή με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα κι εδώ βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να αναλωθείς σε κατά βάση ανούσιες υποθέσεις, ή ατέρμονες συζητήσεις με κύριο αντικείμενο τους το τι κάνει ο ένας και ο άλλος! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο προωθεί μια επαγγελματική συνεργασία που ακόμη κι αν δεν κρατήσει για πολύ μπορεί να σου προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα.
Ερωτικά
Η αστάθεια που επικρατεί στα προσωπικά σου μπορεί να έχει και όμορφες συνέπειες, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια μιας σχέσης, που ξεκινάς μέσα στον «τρελό ενθουσιασμό», παραβλέποντας σημαντικές παραμέτρους που θα τις βρεις μπροστά σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον και ειδικότερα, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να ρυθμίσεις κι ένα περιουσιακό σου θέμα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να γίνεις πιο δημιουργικός/η «παίζοντας» ομαδικά, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Η πρόθεσή σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτά σου με μια μοναδική προσφορά, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου δυσκολέψει την ζωή!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Και μέσα και έξω πάμε… καλά! Κατ’ αρχήν η Δήμητρα στον Ταύρο επιδρά θετικά σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια επίσημη συμφωνία για ένα θέμα που σε ταλαιπωρούσε. Παράλληλα,η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με διασκεδαστικά περιστατικά! Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ίσως είναι πολύ πιο ουσιώδεις οι βοήθειες που θα λάβεις από τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, σχετικά με την επιμόρφωσή σου, την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά και την καλύτερη δικτύωσή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται για μια σχέση «της σειράς». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε μαζί.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε ωθεί να ενεργοποιηθείς ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Ακόμη κι αν δεν πετύχεις άμεσα μια οριστική ρύθμιση, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς καλύτερα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που θα σε ικανοποιήσουν, αλλά ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις τα δώρα που θα σου κάνουν! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε καλεί να ξεπορτίσεις, αφού τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσεις από μια δημόσια εμφάνισή σου δεν είναι διόλου αμελητέα.
Ερωτικά
Οι «υποψηφιότητες» για μια θέση στην καρδιά σου αυξάνονται και πληθύνονται, ίσως όμως κανείς και καμία τελικά δεν θα μπορέσει να… τρυπώσει μέσα της, με μόνο όπλο τις παροχές και τα δώρα. Εσύ ζητάς κάτι πολύ πιο βαθύ αλλά για την ώρα «από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα»!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!