GOSSIP

O Ryan Gosling εξηγεί γιατί γέλασε στα φετινά Όσκαρ

Αν και έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, κανείς δεν έχει ξεχάσει την απίστευτη γκάφα που έγινε στην απονομή του βραβείου καλύτερης ταινίας.

Και μπορεί το Moonlight να πήρε τελικά το βραβείο μέσα από τα χέρια των συντελεστών του La La Land, αλλά όλοι έμειναν με την απορία γιατί ο πρωταγωνιστής του La La Land, o Ryan Gosling γελούσε, αφού τελικά η ταινία του δεν κέρδισε.
Κάποιοι έσπευσαν να πουν πως ο Ryan γελούσε σαρκαστικά λόγω της γκάφας, άλλοι πως θύμωσε επειδή έχασε και γελούσε ειρωνικά γιατί έμαθε ποιά είναι η νικήτρια ταινία. Αλλά τελικά ο ίδιος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο γέλασε και αυτός δεν ήταν ούτε ο σαρκασμός, ούτε η ειρωνία.
Σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight ο αστέρας του Χόλιγουντ είπε πως όταν είδε τον κόσμο να τρέχει πάνω στη σκηνή φοβήθηκε πως κάποιος έπαθε κάτι. Και συγκεκριμένα είπε πως φοβήθηκε πως υπήρχε κάποιο έκτακτο ιατρικό περιστατικό. 
Έτσι όταν έμαθε τελικά πως όλος ο χαμός είχε γίνει επειδή απλά ανακοίνωσαν λάθος τη νικήτρια ταινία, απλά γέλασε από ανακούφιση. "Είχα συνέχεια στο κεφάλι μου την ιδέα πως είχε συμβεί ένα πολύ χειρότερο σενάριο", λέει και εξηγεί πως αληθινά χαίρεται που νίκησε το Moonlight γιατί είπε πως γνωρίζει και έχει ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη και θεωρεί πως πέτυχε ένα μεγάλο κατόρθωμα που έπρεπε να επιβραβευτεί.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!