MEN'S GUIDE

Μάθε ποιά είναι τα fade ανδρικά κουρέματα που κυριαρχούν το 2017 [εικόνες]

Ο όρος "fade" έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό στην ορολογία των κομμωτών και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει για πολύ καιρό αφού τα fade ανδρικά κουρέματα είναι το απόλυτο hair trend και για το 2017.

Στην ουσία fade λέγονται όλα τα κουρέματα στα οποία το μήκος της τρίχας αρχίζει σταδιακά να μειώνεται από την κορυφή της κεφαλής προς τα κάτω φτάνοντας στο ύψος του λαιμού. Συχνά ένα fade κούρεμα καταλήγει σε εντελώς ξυρισμένο σβέρκο (και τότε μιλάμε για skin fade, αφού φαίνεται το δέρμα) ενώ ανάλογα με το ύψος από το οποίο ξεκινά η σταδιακή μείωση του μήκους των μαλλιών μιλάμε για high, medium και low fade αντίστοιχα.
Πάντως το fade κούρεμα έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού ταιριάζει σχεδόν σε όλους (λίγη προσοχή θέλουν όσοι έχουν πεταχτά αυτιά, αλλά και στη δική τους περίπτωση το low fade μπορεί να δώσει τη λύση), είναι  ένα κούρεμα αρκετά εύκολο στο καθημερινό styling, σου επιτρέπει να διατηρείς όσο μήκος θέλεις στα μαλλιά σου στην κορυφή, εφαρμόζεται ακόμα και σε όσους θέλουν πολύ κοντό μαλλί (με το bald fade, δηλαδή συνδασμό buzz cut με skin fade) και πάνω από όλα παραμένει στη μόδα.
Δείτε μερικές προτάσεις και πάρτε ιδέες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!