GOSSIP

Γυμνάστρια των celebrities αποκαλύπτει το πιο τρελό πράγμα που της έχουν ζητήσει

Πλέον σχεδόν όλοι οι αστέρες του Χόλιγουντ αναφέρουν πως έχουν κάποιον personal trainer που φροντίζει για την γυμναστική τους.

Γνωστό γυναικείο περιοδικό στο νέο του τεύχος μίλησε με μια από τις πιο δημοφιλείς personal trainers του Λος Άντζελες, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αλλά μίλησε για το πως είναι να προπονείς celebrities.
Η ίδια ξεκινά με το να εξηγεί πως τυχαία έφτασε να γίνει personal trainer σε δεκάδες celebrities, αφού απλά έγινε γνωστή για τη δουλειά της σε γυμναστήριο στο Λος Άντζελες και μετά άρχισαν τα τηλεφωνήματα από celebrities που της ζητούσαν να πάει στο σπίτι τους για συνεδρίες γυμναστικής καθώς σχεδόν όλοι τους διαθέτουν υπερσύγχρονα γυμναστήρια στις υπερπολυτελείς κατοικίες τους.
Η γυναίκα τονίζει πως οι celebrities δε διαφέρουν σε σχέση με όλους τους άλλους ανθρώπους όσον αφορά τις ανάγκες τους για γυμναστική και η ίδια προσπαθεί να μην τους μεταχειρίζεται με ιδιαίτερο τρόπο και να είναι αυστηρή μαζί τους και να απαιτεί συνέπεια. "Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν κερδίσει Όσκαρ" λέει χαρακτηριστικά "θέλω απλά να ακολουθούν το πρόγραμμά μου".
Παραδέχτηκε όμως πως πολλοί celebrities κάνουν  εντατική γυμναστική μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου, μιας φωτογράφησης ή μιας δημόσιας εμφάνισης και μετά χαλαρώνουν. 
Τέλος, αφού είπε πως σχετικά σπάνια οι celebrities της ζητούν κάτι παράλογο, παραδέχτηκε πως της έχει τύχει να έχει γυναίκα πελάτισσα, που είναι πασίγνωστη σταρ, η οποία είχε την απαίτηση να κάνει γυμναστική χωρίς να ιδρώνει καθόλου και αναγκάστηκε να βρει ολόκληρη σειρά νέων ασκήσεων που δεν προκαλούν εφίδρωση.
Επίσης σε άλλο σημείο αναφέρει πως διάσημος σταρ έβαζε τη βοηθό του να καλεί και να κλείνει ραντεβού για γυμναστική καθημερινά στις 7 το πρωί, μετά στις 7 παρά δέκα το ακύρωνε και το όριζε για τις 7 το απόγευμα και μετά ακύρωνε και το απογευματινό ραντεβού. Και αυτό συνεχίστηκε για δύο χρόνια! Πάντως η personal trainer πληρώθηκε κανονικά για όλα τα ραντεβού και ας μην έκανε ποτέ ούτε ένα.
Το άρθρο που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Απριλίου αναφέρει μεταξύ άλλων πώς η personal trainer συχνά μαθαίνει τα προσωπικά των celebrities, αλλά ποτέ δεν τα αποκαλύπτει και η ίδια αναφέρει "συχνά τα διαβάζω μετά από μήνες στα περιοδικά και τότε σκέφτομαι: εγώ το ήξερα αυτό".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!