GOOD LIFE

Μετά από 14 χρόνια οι σταρ μιας πασίγνωστης ταινίας συναντιούνται ξανά

Έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από την μέρα που η ταινία Love Actually έκανε πρεμιέρα και έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών.

Η σπονδυλωτή ταινία παρουσίαζε δεκάδες ιστορίες αγάπης και είχε ένα λαμπρό καστ ηθοποιών που περιλάμβανε πασίγνωστους σταρ όπως οι Liam Neeson και Emma Thompson, Keira Knightley, Hugh Grant, αλλά και ο Rowan Atkinson και ο Colin Firth, ο Andrew Lincoln και πολλοί άλλοι.
Τώρα όλοι οι πρωταγωνιστές της πολυαγαπημένης ταινίας αποφάσισαν να κάνουν ένα τηλεοπτικό reunion για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Red Νose Day (γιορτάζεται στις 25 Μαρτίου και στηρίζει τα παιδιά και την ευτυχία τους).
Μάλιστα κυκλοφόρησε και το teaser που δείχνει τους αστέρες να μιμούνται μια σκηνή της ταινίας και να κάνουν πλάκα μεταξύ τους για το ποιός έχει γεράσει περισσότερο και πιο άσχημα. 
Φυσικά δεν μπορεί να δει κανείς αυτό το teaser και να μη θυμηθεί το θάνατο του Alan Rickman που είναι ο μεγάλος απών σε αυτό το reunion.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!