WOMEN'S GUIDE

To ήξερες πως το ελαιόλαδο είναι το μυστικό ομορφιάς για ένα τέλειο μακιγιάζ

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά  primers, δηλαδή βάσεις και μάσκες που προετοιμάζουν το δέρμα σου για να εφαρμόσεις το μακιγιάζ.

Και όμως διάσημες makeup artists επιμένουν πως το πιο τέλειο primer είναι το παρθένο ελαιόλαδο. 
Ιδανικά σου προτείνουν να ανακατέψεις 1 κουταλάκι ελαιόλαδο με 1 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο μαζί με 1 έως δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας και έχεις αμέσως το τέλειο primer το οποίο διατηρείται για μήνες σε ένα γυάλινο βαζάκι. Το ίδιο ακριβώς primer μπορείς να το κάνεις μόνο με ελαιόλαδο (2 κουταλάκια) και μέντα.
Βέβαια θα πρέπει πριν το εφαρμόσεις για πρώτη φορά μα τσεκάρεις αν τυχόν το δέρμα σου έχει αλλεργία σε κάποιο από τα υλικά, εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα στο χέρι σου. Αν δεις πως δεν σου προκαλεί καμία αντίδραση, πάρε μια μπατονέτα και άπλωσε το λαδάκι σου σε καθαρό πρόσωπο και κάνε μασάζ για 2 περίπου λεπτά μέχρι να απορροφηθεί.
Τυχόν λιπαρότητα που παραμένει την αφαιρείς απαλά με λίγο βαμβάκι.
Αυτο μπορείτε να το κάνετε κάθε φορά πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας καθώς με φυσικό τρόπο διώχνετε τα νεκρά κύτταρα και προσφέρετε βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα, ενώ η μέντα βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και άρα του τόνου του δέρματος. Το δε δέρμα γίνεται φρέσκο και ελαστικό και έτοιμο να δεχτεί το μακιγιάζ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!