GOSSIP

Ryan και Jake... ξεφεύγουν στην πιο αστεία συνέντευξη [βίντεο]

Είναι και οι δυο τους μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ, γοητευτικοί, όμορφοι, και πάνω από όλα καλοί φίλοι, αλλά τώρα μας έδειξαν πως όταν αρχίζουν να κάνουν πλάκα, απλά δεν σταματούν.

Ο Ryan Reynolds και ο Jake Gyllenhaal, συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας "Life". 
Και μπορεί να πρόκειται για μια δραματική ταινία θρίλερ όπου επιστήμονες σε διαστημικό σταθμό, προσπαθούν να επιβιώσουν ενώ τους τρομοκρατεί κάτι το εξωγήινο, αλλά στη συνέντευξη που έδωσαν για την ταινία, οι δύο ηθοποιοί γέλασαν με την ψυχή τους σαν να πρόκειται για κωμωδία. 
Τη συνέντευξη προσπάθησε να κάνει ο δημοσιογράφος Kevin McCarthy, για λογαριασμό του καναλιού FOX 5, ο οποίος ξεκίνησε με το να κάνει δώρο στους δύο σταρ κλιπ γραβάτας με τον Deadpool, αφού ο Ryan πρωταγωνιστούσε στο φιλμ και ο Jake δηλώνει μεγάλος φαν του γνωστού ήρωα.
Αμέσως και οι δυο άρχισαν να κάνουν πλάκα με τα κλιπ - γραβάτας ( κάνουν πως τα πετούν, τα βάζουν για σκουλαρίκια κ.λπ.) και εκεί η συνέντευξη αρχίζει να ξεφεύγει... Τους πιάνει νευρικό γέλιο, οι δύο σταρ αυτοπαοκαλούνται "ηλίθιοι" επειδή μολονότι οι καρέκλες γράφουν το όνομά τους, αυτοί πήγαν να κάτσουν σε λάθος θέση και όσο και αν ο δημοσιογράφος προσπαθεί σε κάποια σημεία να σοβαρέψει τη συνέντευξη, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ξεσπούν διαρκώς σε γέλια.
Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγονται να λένε για πλάκα πως θα πρέπει να κάνουν μία φάρσα και στον επόμενο δημοσιογράφο που θα τους κάνει συνέντευξη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!