ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2017

Η Αφροδίτη και ο Δίας συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπό σου» εντελώς τυχαία.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Με τον Δία «χορηγό» των προσπαθειών σου, πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν και εξαρτώνται από τους άλλους, σου προσφέρονται τελικά «στο πιάτο», χωρίς να κοπιάσεις. Έχεις λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξείς και να σχεδιάζεις τα καλύτερα για σένα. Ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία που πραγματικά αξίζει τα λεφτά της! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «κάνεις το καλό» αλλά και να αποτοξινωθείς σωματικά και ψυχικά. Αν όμως έχεις ζώα ή φυτά, ενδέχεται να προσβληθούν από παράσιτα, οπότε έχε τον νου σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπό σου» εντελώς τυχαία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς την ελευθερία των επιλογών σου, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου αναμένεται να συμβάλλει σε μια σημαντική διάκριση ή σε μια συμφωνία που θα σε βοηθήσει να «αλλάξεις επίπεδο». Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς προς το καλύτερο κι επειδή ό,τι και να γίνει, πάλι «από πάνω» θα βγεις, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα κάνει κατά πολύ ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Κατά τα άλλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να κάνεις μια φιλανθρωπική πράξη,
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε οδηγεί σε «κρυφά» μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις ή πειρασμούς κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση. Επιπλέον, ίσως μάθεις «σπαρταριστές» λεπτομέρειες για μια υπόθεση σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό προάγει την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να βρεθείς με παλιούς φίλους, ανανεώνοντας τη σχέση και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο ενδεχομένως να συμβάλλει σε μια κρυφή συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε γεμίζει με εμπνεύσεις, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις καλλιτεχνικά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας σου δίνουν πλεονέκτημα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια πράγματα να εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περίμενες. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να αναλωθείς στο «κυνήγι» ενός προσώπου από το παρελθόν σου, αλλά να «στοχεύσεις» σε κάτι νέο και πιο «υγιές»!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου αλλά δικαίως, αφού μπορεί να αποκομίσεις ποικίλα οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να διακοσμήσεις τον χώρο σου αλλά και προμηθευτείς πράγματα για το σπίτι σου, ενώ μια γιορτή ή συγκέντρωση σε κλειστό χώρο, μπορεί να εξελιχθεί πολύ διασκεδαστικά! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να δικτυωθείς σε κύκλους που διαθέτουν οικονομική ισχύ, κάτι φυσικά που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με επίσημη «σφραγίδα», στήνοντας το σπιτικό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα ρομαντικό τετ α τετ με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ίσως όμως τελικά τα πράγματα να μην προχωρήσουν περισσότερο.


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφωνία ή συνεργασία που θα σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με έξτρα δραστηριότητες, κατά πλειοψηφία ευχάριστες, ακόμη λοιπόν κι αν κάποιες από αυτές δεν έχουν «βαρύνουσα σημασία», λίγο θα σε νοιάζει! Επιπλέον, μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, με μόνο «κίνδυνο» να ασχοληθείς κυρίως με κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Δία «χορηγούς», θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και υπάρξει μια θετική εξέλιξη, ίσως είναι σκόπιμο να κινηθείς άμεσα, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει θετικές διαστάσεις, εξ αιτίας των νέων προοπτικών που εμφανίζονται κι από αυτήν την άποψη μπορείς να αισιοδοξείς. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να ψωνίσεις διάφορα, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφερθεί κι ένα έξτρα δώρο. Επίσης, αν σκέφτεσαι να ζητήσεις αύξηση στη δουλειά σου, είναι μια πολύ καλή στιγμή να το πράξεις! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκεί που θα «πιάσουν τόπο».
Ερωτικά
Κάποιος/α σου υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορεί να πραγματοποιήσει, αυτός όμως δεν είναι λόγος για να εξαντλήσεις την λογική και το κριτικό πνεύμα σου. Αντίθετα, αν αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει, τότε θα αποκομίσεις ευχάριστες εμπειρίες, ακόμη κι αν δεν υπάρξει συνέχεια.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου συμβάλλει στο να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου με σχετική ευκολία ή να πετύχεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου. Να θυμάσαι βέβαια ότι ό,τι κερδίσεις δεν θα είναι προϊόν προσπάθειας αλλά κυρίως τύχης, οπότε φρόντισε να αρπάξεις την ευκαιρία «από τα μαλλιά» Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα σου δοθεί η δυνατότητα να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε καλεί να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα που σου δίνει μια πρόταση ή συνεργασία, ενώ αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε οικονομικό θέμα, θα βρεις τις «άκρες» που χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Δία να σε «κακομαθαίνουν», οι επιθυμίες σου αυξάνονται έχοντας μάλιστα πολύ καλές πιθανότητες να εκπληρωθούν. Να θυμάσαι όμως ότι όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν και σύντομα θα κληθείς να δοκιμαστείς και στα πιο δύσκολα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να δημοσιοποιήσεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου σε πρόσωπα ή κύκλους που εκτιμούν τις προσπάθειές σου, ίσως μάλιστα όλο αυτό να έχει και θετικές συνέπειες στα οικονομικά σου, μέσω μιας συνεργασίας. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής ή να διορθώσεις ότι δεν σου αρέσει επάνω σου, έστω κι αν πληρώσεις κάτι παραπάνω! Μπορείς βέβαια απλά να χαλαρώσεις και να «ρομαντζάρεις» μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε «ζορίσει».
Ερωτικά
Φαίνεται πως στον χώρο της εργασίας σου, επικρατεί μια χαλαρότητα που έχει άμεσες κι ευχάριστες συνέπειες και στην καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα κάποιος/α να σου «κουνάει την ουρά» κι αν δεν έχεις λόγους να αντισταθείς, τότε… καλή διασκέδαση!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Με τον Δία στον Ζυγό, νέες γνωριμίες προσδίδουν ενδιαφέρον στην ζωή σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Επιπλέον, το θετικό κλίμα θα απελευθερώσει την παιδικότητά σου, ίσως βέβαια και κάποιες ελαφρότητες ή επιπολαιότητες, τελικά όμως όλα χρειάζονται σε αυτήν τη ζωή! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί τις επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά με τον τρόπο του να βρεθείς στον «παράδεισό» σου, έστω κι αν αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
Ερωτικά
Το σύμπαν «σε πάει με χίλια», εκπληρώνοντας κάθε σου επιθυμία και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Το… ωραίο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι κανείς δεν σου ζητά να δεσμευτείς, κάτι που σου δίνει μια πλήρη ελευθερία κινήσεων!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα σχέδιά σου -κι όχι μόνον τα σοβαρά- οπότε αφήσου στην ροή των καταστάσεων για να καρπωθείς τα καλά της… τύχης! Ίσως μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από μια συνάντηση με «σημαίνον» πρόσωπο, που δείχνει πρόθυμο να σε στηρίξει. Επιπλέον, αν θες να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό ή να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το πράξεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να επικοινωνήσεις και να προωθήσεις μια δημιουργική έμπνευσή σου, ενώ αν έχεις παιδιά, μπορεί να τα «καμαρώσεις».
Ερωτικά
Κάποιες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε θορυβήσουν «τζάμπα και βερεσέ», με κίνδυνο να εκτεθείς. Πριν λοιπόν «παρεξηγήσεις» στάσεις και συμπεριφορές, αποδέξου ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να «παίζει», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε απορρίπτει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή τουλάχιστον να βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση «εκτός έδρας», αφού έχεις να κερδίσεις πολλά σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, έχοντας δίπλα σου τα κατάλληλα πρόσωπα που ξέρουν να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν ταξίδια κι εκδρομές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε χαροποιήσει. Αν πάλι σου «κατέβει» μια έμπνευση, μην την αφήσεις να περάσει αναξιοποίητη.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι η τύχη σου θα είναι καλύτερη στην περίπτωση που ταξιδέψεις ή απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις και παραστάσεις.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και μάλιστα δε θα χρειαστεί να «τρέξεις» για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αφού θα σου προσφερθούν κάποιες «έτοιμες» λύσεις. Κι αυτό βέβαια θα σε ωθήσει να προβείς σε αγορές, που όσο «ασήμαντες» κι αν δείχνουν θα σου ανεβάσουν σίγουρα την ψυχολογία, ενώ επιπλέον θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στο να γίνει η καθημερινότητά σου απλούστερη! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να επικοινωνήσεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα «σημαίνον» πρόσωπο.
Ερωτικά

Από την στιγμή που ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου τα βλέπει όλα ρόδινα μειώνοντας τις εντάσεις και καλλιεργώντας ευτυχείς προοπτικές, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή -αν είσαι μόνος/η- με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!