VIRAL

Γιατί οι χρήστες του twitter άρχισαν να λυπούνται τον Justin Bieber; [βίντεο]

Ο 23χρονος διάσημος τραγουδιστής μπορεί να είναι γνωστό πως προκαλεί παροξυσμό λατρείας στις νεαρές του φαν, αλλά πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν πως τον βρίσκουν εκνευριστικό.

Και η αλήθεια είναι πως ο νεαρός σταρ συχνά έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για περιστατικά στα οποία ο ίδιος έγινε βίαιος, επιθετικός λεκτικά και σωματικά με φαν του και γενικότερα ο Bieber, συχνά κάνει ακραίες συμπεριφορές που με τη σειρά τους,  κάνουν πολλούς να τον χαρακτηρίζουν κακομαθημένο και αντιπαθητικό.
Και όμως εδώ και λίγες μέρες, στο twitter γίνεται χαμός με ανθρώπους που δηλώνουν πως ενώ μέχρι τώρα αντιπαθούσαν τον Justin Bieber τώρα αρχίζουν να τον καταλαβαίνουν, να τον λυπούνται, ακόμα και να τον συμπονούν. Και όλα αυτά έγιναν επειδή είδαν μια viral φωτοιγραφία και ένα βίντεο.
Και η φωτογραφία και το βίντεο έχουν τραβηχτεί στο πρόφατο ταξίδι του Justin στην Αυστραλία, που έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Purpose.
Και όπως θα δείτε στη φωτογραφία ο Justin φαίνεται να μην μπορεί ούτε καν να φάει ένα γεύμα σε ένα απλό μαγαζί, χωρίς να έχει ορδές φαν να τον καταδιώκουν, ενώ στο βίντεο οι φαν του στην κυριολεξία τον κυνηγούν στο δρόμο.
Μετά από αυτά το twitter γέμισε με σχόλια χρηστών που δηλώνουν πως αυτά τα δύο πλάνα "τους άνοιξαν τα μάτια" και πως τώρα αισθάνονται λύπη για τον Justin.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!