VIRAL

Υπάρχει κάτι περίεργο σε φωτογραφίες της Νταϊάνα που κανείς δεν πρόσεξε

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα που βύθισε στο πένθος τους Βρετανούς.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, κέρδισε τον τίτλο της πιο αγαπητής από το λαό πριγκίπισσας χάρη στο πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο, ενώ η αδυναμία της για τη μόδα και οι στυλιστικές της επιλογές, καταγράφονταν συνεχώς, με την Lady D να φιγουράρει για χρόνια στη λίστα με τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες του πλανήτη.
Και όμως παρά τις αναρίθμητες φωτογραφίες της Νταϊάνα, πολλοί δεν είχαν προσέξει ποτέ, πως υπάρχει κάτι περίεργο σε όλες τις επίσημες φωτογραφίες της αδικοχαμένης πριγκίπισσας με τον πρώην σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο.
Συγκεριμένα σε όλες τις επίσημες φωτογραφίες του πρώην πριγκιπικού ζεύγους της Αγγλίας, η Νταϊάνα εμφανίζεται να είναι πιο κοντή από τον Κάρολο, κάτι το οποίο δεν ισχύει. 
Οι γονείς του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry είχαν και οι δύο το ίδιο ακριβώς ύψος: ήταν 1,78 μέτρα.
Κάποιος παρατήρησε την διαφορά ύψους σε γραμματόσημα, επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο τους και αλλού και ανέβασε ένα ποστ στο twitter το οποίο έγινε αμέσως viral, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν το Παλάτι για σεξισμό.
Συγκεκριμένα πολλοί εικάζουν πως αυτό δεν είναι κάποιο λάθος αλλά έγινε επίτηδες από το Παλάτι που στηρίζει σεξιστικά στερεότυπα και θεωρούν πως η βασιλική οικογένεια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να θυμίσει πως ο ρόλος της Lady D (και κατ' επέκταση κάθε συζύγου) είναι να βρίσκεται κάτω  από τον σύζυγό της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!