VIRAL

Ηχοσύστημα σε τρακτέρ αγρότη έγινε viral [βίντεο]

Ένας Τούρκος αγρότης, είδε ξαφνικά το όνομά του να φιγουράρει σε media σε όλον τον κόσμο εξαιτίας μιας μετατροπής που έκανε στο τρακτέρ του.

Το όνομά του είναι Murat Karlıoglu και είναι 30 ετών και δηλώνει πως παντά του άρεσε να ακούει μουσική την ώρα που ο ίδιος ασχολούνταν με τις αγροτικές εργασίες. Έτσι εδώ και καιρό είχε τοποθετήσει ένα συμβατικό ηχοσύστημα αυτοκινήτου στο τρακτέρ του, αλλά η ένταση και η απόδοση του ήχου δεν τον ικανοποιούσαν.
Πρόσφατα ο Murat ξόδεψε πάνω από 2000 ευρώ (περίπου 8000 λίρες Τουρκίας) προκειμένου να τοποθετήσει ένα custom ηχοσύστημα στον τράκτορά του. Το ηχοσύστημα έχει τα πάντα: από ισχυρά ηχεία μέχρι sub-woofer και ενισχυτές και κάθε πρωί όταν o Murat ξεκινάει να πάει στα χωράφια σηκώνει τον τόπο με τις μουσικές του, αλλά ο ίδιος λέει πως κανείς δεν ενοχλείται  με την φασαρία γιατί παίζει μόνο δημοφιλή τραγούδια και μουσικές.
Πάντως ο μεγαλύτερος φαν του τρακτέρ του Murat Karlıoglu είναι  ο σκύλος του ο Τζέσι, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τόσο τη βόλτα με το τρακτέρ όσο και την μουσική. O δε Murat αναφέρει πως όλοι έχουν ενθουσιαστεί με το τρακτέρ του και ίσως σύντομα να χρησιμοποιεί το τρακτέρ του έναντι αμοιβής και σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις και έτσι θα κάνει απόσβεση και τα 2000 ευρώ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!