ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ( 20 - 26 Μαρτίου 2017)

Η άνοιξη τονώνει την ερωτική σου διάθεση και μια εβδομάδα με πολλές συναισθηματικές εκπλήξεις ξεκινά.

ΚΡΙΟΣ 
Singles: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου αποκτάς ενέργεια, ζωτικότητα, οι ερωτικές σου προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, αυθόρμητες και επιτυχημένες. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα βρεθείς ανάμεσα σε διαφόρων ειδών παρέες, έρχονται νέες ερωτικές γνωριμίες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ξεκινάς καινούρια σχέση με πρόσωπο που θα το ερωτευτείς. Επιθυμία σου θα είναι να αφεθείς συναισθηματικά, στις εκδηλώσεις σου θα βρεις θερμή ανταπόκριση.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Κριό και τη Σελήνη στον Υδροχόο, θα υπάρξουν τάσεις επαναστατικότητας, ορμητική θα είναι τόσο η σκέψη όσο και η δράση σου. Το ταίρι σου, αν επιχειρήσει να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι θα πέσει έξω, δεν θα καταφέρει να σε κατευθύνει. Συντηρητικές απόψεις και κλισέ δεν σου αρέσουν, ωστόσο θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τις αντιδράσεις σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και τις απότομες εξάρσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Mε την εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό, αφήνεις την αδράνεια, θα εναντιωθείς στη στασιμότητα. Ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα βάλεις στόχο να κάνεις καινούρια γνωριμία, θα καταφέρεις να γοητεύσεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Από τυχαίο γεγονός θα έρθεις σε προσωπική συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, ένα πρώην ερωτικό σου ταίρι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξει ψυχική ένταση, πιεστική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον εμμονικό τρόπο σκέψης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους συναισθηματικά συμπλέγματα, ίσως και ψυχολογικά κολλήματα, ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, το ταίρι σου θα έχει ειρηνική στάση, θα προσπαθήσει να σε δικαιολογήσει και να σε χειριστεί με υπομονή, ωστόσο εσύ θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις τις υπερβολές.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles:
 Eσύ που είσαι καιρό χωρίς σχέση, τώρα με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Κριό και τη Σελήνη στον Υδροχόο καταφθάνει καινούριο ερωτικό ξεκίνημα. Νέα γνωριμία θα προκύψει, θα είναι δυνατή και έντονη, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, οι ενέργειές σου θα είναι αποφασιστικές. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σε αποτρέψει από λάθη του παρελθόντος, τώρα θα είσαι σε θέση να πράξεις δυναμικά, χωρίς να παγιδευτείς.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Κριό και λίγο αργότερα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, παρορμητικές θα είναι οι κινήσεις σου. Το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και φτάσει στο σημείο να δώσει λάθος ερμηνεία στους σκοπούς και στα αισθήματά σου. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, αναλυτικές συζητήσεις και τυχαία συμβάντα θα σου αλλάξουν γνώμη για συναισθηματικές δηλώσεις που είχες κάνει στο παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles:
 Ευχάριστες ανατροπές θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Κριό, τη Σελήνη στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, στο χέρι σου θα είναι η επανασύνδεσή σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη στους Ιχθείς, με συγκαταβατική διάθεση θα προσπαθήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσεις.

Σε σχέση: Προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βάλει σε σκέψεις δέσμευσης, όμως ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα πεισματική και κάθετη θα κάνει τη στάση σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την επιμονή, οι πεισματικές ενέργειες θα φέρουν εντάσεις και αρνητισμό. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, το ταίρι σου θα αλλάξει στάση απέναντί σου, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις καινούριες καταστάσεις.


ΛΕΩΝ
Singles:
 Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό, τη Σελήνη στον Υδροχόο και αργότερα με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα θελήσεις να διατηρήσεις την ελευθερία σου, ναι μεν θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, ωστόσο δεν θα νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις και να δεσμευθείς. Θα βγεις ραντεβού με ένα πρόσωπο που θα εξιτάρει το σεξουαλικό σου ενδιαφέρον, θα νιώσεις έλξη και ερωτική χημεία, όμως θα εστιάσεις στην περιπέτεια και όχι στη δέσμευση.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό, αρχές της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη για επαναστάσεις και αποδεσμεύσεις, ίσως να σε κουράσει η ρουτίνα. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα νευρικές και απότομες θα κάνει τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα θετικά στοιχεία που μπορεί να σου προσφέρει ο σταθερός δεσμός.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: 
Αν αναζητάς καινούρια γνωριμία, στο πλευρό σου θα σταθεί ο ερχομός του Ήλιου στον Κριό και της Σελήνης στον Υδροχόο. Θα το γνωρίσεις το καινούριο πρόσωπο και θα προχωρήσεις σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, αυθόρμητος και απελευθερωμένος θα είναι τόσο ο τρόπος σκέψης σου, όσο και ο τρόπος προσέγγισής σου. Φεύγουν αναστολές και ανασφάλειες, εκδηλώσου χωρίς να φοβάσαι για το μέλλον, οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη θα σε ικανοποιήσει.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσεις για το δεσμό σου. Με τον Ήλιο στον Κριό θα ανοίξεις κουβέντα περί δεσμεύσεων. Η Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ρίξει σε ονειροπολήσεις, ίσως να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, προσπάθησε οι επιθυμίες και τα μελλοντικά σου σχέδια να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά επίπεδα. Η ανάγκη σου για ψυχική ηρεμία και συναισθηματικό καταστάλαγμα θα σε ωθήσουν σε παρορμητικές ενέργειες, που όμως θα σου βγουν σε καλό.


ΖΥΓΟΣ
Singles:
 Ο ερχομός του Ήλιου στον Κριό και η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου δώσουν την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον ερωτισμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως θετικό. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, η γνωριμία σας θα πάρει γρήγορα ερωτική τροπή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς, ετοιμάσου για ευχάριστα και αναζωογονητικά γεγονότα.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου, ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα πιεστική θα γίνει η συμπεριφορά σου, θα πιέσεις και θα απαιτήσεις με τρόπο που θα βγάλει πάθος και εμμονή. Προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη ίσως να φέρει στο προσκήνιο άλυτα παρελθοντικά ζητήματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: 
Καινούρια γνωριμία θα σου φέρει ο Ήλιος στον Κριό και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο. Στις αρχές της εβδομάδας θα σε φλερτάρει γοητευτικό πρόσωπο με τρόπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα είναι σωστή η απόφασή σου να μην απορρίψεις το ραντεβού που θα σου προτείνει. Απελευθερωμένες θα είναι οι κινήσεις σου, θα αναζητήσεις την περιπέτεια, θα ανοιχτεί πορεία νέας ερωτικής σχέσης. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, οι ενέργειές σου θα είναι ασυνήθιστες.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα εναντιωθείς στο κατεστημένο της σχέσης σου. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μπερδέματα θα δημιουργήσει στο σκεπτικό σου, συνειδητές ή υποσυνείδητες φοβίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις τις πιέσεις, καλό θα είναι η στάση σου να είναι διαλλακτική. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη στους Ιχθείς θα σε χαλαρώσει, θα σε ρίξει σε βαθιές ονειροπολήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: 
Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα ερωτικά γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα σου ανοίξουν δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής. Κράτα δεκτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να ερωτευθείς και να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες ή αποφάσεις. Θα σε γοητεύσει το ελκυστικό πρόσωπο που με αυθορμητισμό θα σε πλησιάσει, σου ανοίγεται νέα ερωτική πορεία.

Σε σχέση: Με εξάρσεις και επαναστατικές διαθέσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, προσοχή στις υπερβολές. Με τον Ήλιο στον Κριό και τη Σελήνη στον Υδροχόο θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου. Στο τέλος της εβδομάδας, η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ανέμελη θα κάνει τη διάθεσή σου, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια μικρή εκδρομή απόδρασης και ανανέωσης. Το εξαήμερό σου θα κλείσει με ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: 
Ο ερχομός του Ήλιου στον Κριό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, αλλαγές θα φέρουν στον τρόπο σκέψης σου. Θα θελήσεις να ανανεώσεις τα ερωτικά σου δεδομένα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για νέα ερωτική αρχή. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στόχο θα έχεις τη σταθερή ερωτική σχέση, με θερμό μάτι θα δεις το ενδεχόμενο επανασύνδεσης που θα σου ανοιχτεί με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

Σε σχέση: Σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις και τις εμμονές, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα κάνουν ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, προσοχή στον ψυχαναγκαστικό τρόπο συμπεριφοράς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα, αν προσπαθήσεις να διατηρήσεις ήρεμο κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles:
 Ο ερχομός του Ήλιου στον Κριό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βγάλουν από την αναμονή, αποκτάς διάθεση για δυναμική δράση. Παίρνεις απόφαση να κινηθείς άμεσα και εκδηλωτικά, θα δείξεις το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, αν ζητήσεις συνάντηση από το πρώην ταίρι σου, θα γίνει δεκτή. Εκφράσου και κινήσου με ειλικρίνεια, η επανασύνδεση θα είναι άμεση.

Σε σχέση: Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Κριό αιχμηρά θα είναι τα λόγια σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις υποβολές. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή, ενδέχεται η στάση σου να προκαλέσει την αντίδραση του ερωτικού σου συντρόφου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς, θα καταφέρεις να ελιχτείς και να διορθώσεις τυχόν λάθη.


ΙΧΘΕΙΣ
Singles:
 Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Κριό, αν βάλεις στόχο τη νέα γνωριμία θα πέσεις μέσα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα γοητεύσεις πρόσωπο που αν ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον του θα ανοιχτεί πορεία σταθερής σχέσης. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, στο χέρι σου θα βρίσκεται η πορεία και η εξέλιξη των επαφών σας.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο στον Κριό, τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και στο κλείσιμο της εβδομάδας στο ζώδιό σου, θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να απαλλαγείς από πιέσεις. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, τώρα θα εστιάσεις στην αξία των ουσιαστικών αισθημάτων, στην ερωτική έλξη και στη συναισθηματική ισορροπία. Δεν αποκλείεται εσύ και το ταίρι σου να δραπετεύσετε με ένα μικρό ταξιδάκι, από τα ανιαρά και τα συνηθισμένα. 


Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!