ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 18 Μαρτίου 2017

Ο Άρης στον Ταύρο ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια ή ακόμη και επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει απλόχερα την υποστήριξη των άλλων κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο «ταράζει τα νερά» των οικονομικών σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να πιάσεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά» είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Κατά τα άλλα, φαίνεται να ενισχύονται οι καταναλωτικές σου τάσεις με συνέπεια να προβείς σε μάλλον αχρείαστες αγορές.
Ερωτικά
Ο έρωτάς σου «ανθίζει» γρήγορα και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ή πολλές που θα ήθελαν να γευτούν τους καρπούς του. Καλό είναι όμως αυτήν την φορά να μην «κάψεις» μια σχέση προδιαγράφοντας την πορεία της αλλά να της επιτρέψεις να «ανασαίνει» πιο ελεύθερα.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει εσένα «στόχο» κάποιων πρακτικών αυθαιρεσίας. Η δράση λοιπόν γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, έστω κι αν αυτό σου στοιχίσει κάτι παραπάνω! Επιπλέον, στηρίζει κάθε προσπάθειά σου για την ανεύρεση μιας προσοδοφόρας εργασίας κάτω από καλές συνθήκες.
Ερωτικά
Το πείσμα και η επιμονή σου μπορεί να σε δικαιώσουν, ιδιαίτερα απέναντι σε ένα πρόσωπο που «μετράει» πολύ το κατά πόσο ο άλλος νοιάζεται γι’ αυτό. Από την άλλη πλευρά όμως, αν δεις ότι «πέφτεις σε τοίχο», μην επιμείνεις να δίνεις σημασία σε κάποιον/α που δεν την αξίζει.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να «σκαλίσεις το μέσα σου», ώστε να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα στην διερεύνηση όσων γίνονται «πίσω από την κουρτίνα», αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει! Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Ζυγόλειτουργεί ως «βάλσαμο» σε οτιδήποτε σε πληγώνει, αφού συμβάλλει στο να εισπράξεις στήριξη και χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως μάλιστα να «στηθεί» και μια γιορτή με αφορμή ένα ευχάριστο γεγονός.
Ερωτικά
Η καλή «χημεία» στην επικοινωνία είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται πως την έχεις εξασφαλισμένη. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει… αποκλειστικά φιλική!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Από την μια πλευρά, ο Δίας στον Ζυγό θα σου δώσει την έμπνευση αλλά και την ευκολία για να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή το γραφείο σου αλλά και να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται η προσθήκη ενός ακόμη μέλους στην οικογένειά σου! Από την άλλη βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σε «κτυπά» εκεί που πονάς περισσότερο, δηλαδή στο συναίσθημα και μπορεί να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν είτε με τα παιδιά είτε με τις φιλίες σου. Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση συλλογικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Ερωτικά
Εσύ βέβαια μπορεί να «κυνηγάς» τα δύσκολα, θα μπορούσες όμως να κάνεις κι ένα… διάλειμμα, αφήνοντας στην άκρη προβλήματα που δεν είναι δικά σου αλλά των άλλων κι απολαμβάνοντας τον έρωτά σου σε ένα ζεστό όσο και «οικογενειακό» περιβάλλον.


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί, να θυμάσαι όμως πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητές σου, έχοντας κατά νου μόνον τις δικές τους! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό σου επιτρέπει να ξεκουραστείς περισσότερο, εκμεταλλευόμενος/η κάποιες καθημερινές ευκολίες που σου παρέχονται. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να προβείς σε αγορά ή προμήθεια εξοπλισμού, ενώ αν σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι, μην διστάσεις να πεις το «ναι».
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση που βρίσκεσαι είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει μια εξισορρόπηση στην προσωπική σου ζωή, αφού πάνω που λες πως θα καταλήξεις, νέες επιλογές ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να περάσεις καλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει εύκολες λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν με τα «δεδουλευμένα» σου, όσο με κάποια «τυχερά». Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχεις την ευχέρεια να κινηθείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, κρατώντας μια απόσταση από όλα εκείνα τα «καθημερινά» που είτε σε φθείρουν ψυχικά, είτε σε αποπροσανατολίζουν. Κι αυτό θα «μετρήσει» ιδιαίτερα σε σχέση με συγγενείς ή γνωστούς/ες που σε ταλαιπωρούν με τα «σκέρτσα» και τις απαιτήσεις τους.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία για μια ερωτική επαφή, που όμως δεν συγκεντρώνει τις προδιαγραφές μιας μόνιμης σχέσης και είναι μη ρεαλιστικό να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα με το ταίρι σου!


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο τυχερό/η αλλά και «συμπαθή» στους άλλους με συνέπεια να σου ανοίγονται «πόρτες» με σχετική ευκολία κι αν αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, θα βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης επιτυχίας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να «ζορίζεις» τα πράγματα ή να εμμένεις σε προειλημμένες αποφάσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρομπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από την πλεονεξία σου!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, για σένα η ζωή δεν έχει μόνον δύο «πόρτες» αλλά πολύ περισσότερες κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα βρεις και κάποια, που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα βρεθείς προ διλήμματος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια ή ακόμη και επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθείς ενώπιον έκτακτων καταστάσεων που απαιτούν άμεση δράση και γρήγορα αντανακλαστικά. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου και να κάνεις περισσότερο πράγματα που σου αρέσουν ή απλά να πάρεις μια άδεια, γλυτώνοντας από τους τρέχοντες μπελάδες!
Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν εξετάσει κανείς το θέμα, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να «ψαχτείς» ερωτικά είτε λόγω κάποιων ανάλογων «αναζητήσεων» του/της συντρόφου σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Όσο κι αν ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε επιβαρύνει με περισσότερες ευθύνες, ο Δίας στον Ζυγό «δουλεύει» για την καλοπέρασή σου κοντά σε φίλους/ες, ενώ μπορεί να «δεις καλό» από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Αν λοιπόν θέλεις να μην «πήξεις» από τα προβλήματα, δεν έχεις παρά να κοινωνικοποιηθείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες που είτε στοχεύουν στην αποκατάσταση μιας ζημιάς είτε στη βελτίωση της καθημερινότητάς σου, Σε κάθε περίπτωση, όλη αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις έγνοιες και σκοτούρες, ισορροπώντας μέσω της «εργασιοθεραπείας»!.
Ερωτικά
Αν και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς από την αλλαγή στάσης ενός αγαπημένου σου προσώπου, φαίνεται ότι προς το παρόν είναι μάλλον δύσκολο να «στραβώσει» κάτι στην προσωπική σου ζωή, οπότε μην… πτοείσαι!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική πρόοδο ή απλά στο να τύχεις ευνοϊκής μεταχείρισης από κάποιο «ισχυρό» άτομο. Επιπλέον, προσθέτει «πόντους» στις κοινωνικές συναναστροφές σου κι αν εκμεταλλευτείς την συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι/ες για σένα, θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα μερικούς από τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύροδημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, κάτι όμως που θα βοηθήσει στο να ξεκαθαριστούν τα πράγματα αλλά και να εκτονωθούν τα νεύρα σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπό σου ξαφνικά και αναπάντεχα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διεκδικήσεις «τα δίκια σου», έχοντας όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αφού αν φοβάσαι πως θα χάσεις το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να σου συμβεί!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να αυξήσει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή να προκαλέσει κάποιες μεταβολές που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να «τρέχεις». Επίσης, ίσως προκύψουν έκτακτες εργασίες για την αποκατάσταση μιας ζημιάς στον χώρο σου. «Μέσα» λοιπόν δεν πάμε καλά, αντίθετα όμως «έξω» υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, αφού ο Δίας στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα ευχάριστο ταξίδι ή μια συνομιλία-είδηση που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά.
Ερωτικά
Με τις «ευλογίες» της Αφροδίτης και του Δία, εξακολουθείς να «λάμπεις» στον κοινωνικό στίβο, φαίνεται όμως ότι τα κριτήρια των επιλογών σου θέλουν «επιδιόρθωση», αφού κινδυνεύεις να πέσεις πάνω σε «ανάλαφρες» καταστάσεις, χωρίς συναισθηματικό βάθος!


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα πολύτιμο δώρο ή να εκπληρωθεί μια ευχή σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές, αρκεί βέβαια να «απλώσεις μέχρι εκεί που φτάνεις», αποφεύγοντας τις σπατάλες ή έναν αχρείαστο δανεισμό. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο καλείσαι να αυτοσχεδιάσεις και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από καθημερινά ζητήματα, πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες ή αυθαίρετες, με συνέπεια να «ανοίξεις παρτίδες» με τον νόμο ή να εκτεθείς στα μάτια εκείνων που σε έχουν εμπιστευθεί.
Ερωτικά
Πάντα θα υπάρχουν γνωστοί/ες και «καλοθελητές» που υποκινούμενοι από αντιζηλία προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία. Εσύ όμως μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που προστάζει η καρδιά σου.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!