MEN'S GUIDE

Μάθε τα 4 σημεία που κάνουν μια γυναίκα να σε βαθμολογεί με άριστα στο σεξ

Το πως οι γυναίκες ορίζουν το ιδανικό και ικανοποιητικό σεξ παραμένει ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς άνδρες.

Απάντηση σε αυτό έχουν προσπαθήσει να δώσουν κατά καιρούς διάφορες επιστημονικές μελέτες τα ευρήματα των οποίων συγκλίνουν σε αυτά τα 4 σημεία που σχεδόν όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνες απάντησαν πως για αυτές αποτελούν βασικά κριτήρια για να είναι απολαυστική η σεξουαλική συνεύρεσή τους με κάποιον άνδρα.

1. Να τις κάνουν να χαλαρώσουν και να νιώσουν άνετα και οικεία πριν την σεξουαλική επαφή.

Η αίσθηση της άνεσης και της οικειότητας είναι μία από τις δημοφιλέστερες απαντήσεις των γυναικών στην ερώτηση του τί ορίζει το καλό σεξ. Οι γυναίκες θέλουν πρώτα να αισθανθούν άνετα με τον άλλο, να τον γνωρίσουν λίγο και να χαλαρώσουν. Μάλιστα εξηγούν πως αυτό συμβαίνει κυρίως αν ο άλλος χρησιμοποιεί σωστά το χιούμορ, το οποίο οι γυναίκες το περιγράφουν ως το υπέρτατο όπλο κάθε άνδρα που θέλει να τις κατακτήσει.

2. Οι γυναίκες θέλουν φαντασία στο σεξ.

Ως βαρετό περιγράφουν το σεξ που θυμίζει "ρουτίνα". Αντίθετα οι γυναίκες απαντούν πως η φαντασία και η (συχνά αναπάντεχη) ποικιλία στο σεξ είναι ένα στοιχείο που τις κάνει να έρχονται σε οργασμό και για αυτό το συνδυάζουν με το ιδανικό σεξ.


3. Θέλουν έμπειρους άνδρες και όχι εγωϊστές.
Και όταν λέμε έμπειρους, δεν εννοοούμε άνδρες με πολλαπλές κατακτήσεις, αλλά άνδρες που γνωρίζουν τις ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας και ξέρουν πώς να τις ερεθίζουν και βρίσκουν τον χρόνο να ασχοληθούν με αυτές. Επίσης οι γυναίκες σε ποσοστό άνω του 80% σε σχετική βρετανική έρευνα δήλωσαν πως τις ικανοποιεί η ερωτική επαφή όπου και οι δύο κάνουν στοματικό σεξ. Το δε στοματικό σεξ  του άνδρα στη γυναίκα, είναι ψηλά στις απαντήσεις για τα κριτήρια που ορίζουν το καλό σεξ και σε άλλες έρευνες.


4. Θέλουν να νιώθουν άνετα και μετά την ερωτική πράξη.
Μια αγκαλιά, ένα πεταχτό φιλί, ένα χάδι ή ένα γλυκόλογο μετά το σεξ αναφέρεται από πολλές γυναίκες ως βασικό κριτήριο για να θεωρήσουν ιδανική μια επαφή. Μαλιστα αρκετές γυναίκες αναφέρουν πως η αρνητική συμπεριφορά του συντρόφου τους μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής, μπορεί να τις κάνει να θεωρήσουν χάλια την όλη εμπειρία ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές επιδόσεις του ερωτικού συντρόφου τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!