GOSSIP

Selena Gomez:" Ανυπομονώ να με ξεχάσει ο κόσμος!" [εικόνες]

Η 24χρονη τραγουδίστρια ποζάρει για πρώτη φορά ως μοντέλο στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της αμερικανικής Vogue και κάνει πολλές αποκαλύψεις ενώ πετάει και μπηχτές.

Η Selena ποζάρει στο φακό των Mert & Marcus και πλέον μας αποδεικνύει πως δεν είναι πια το teen icon, αλλά μια σέξι και αισθησιακή γυναίκα. Και μπορεί η Selena να ποζάρει με άνεση φορώντας τις floral print ανοιξιάτικες προτάσεις οίκων μόδας όπως Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger και Balenciaga, αλλά στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκαλύπτει πως η ζωή της μόνο ρόδινη δεν ήταν.
Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε με λεπτομέρειες για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε και για τον εγκλεισμό της σε ειδική κλινική. "Μου έκανε καλό που βρισκόμουν καθημερινά σε ένα δωμάτιο με 6 άλλα κορίτσια τα οποία δεν έδιναν δεκάρα για το ποιά ήμουν και όπως και εγώ απλά έδιναν μάχη να αποκτήσουν ξανά τη ζωή τους" λέει η Selena αναφερόμενη στο group therapy. Παράλληλα μίλησε για τις τύψεις και την ευθύνη που ένιωθε από παιδί επειδή η μητέρα της είχε θυσιάσει τα πάντα για να κάνει η Selena καριέρα.


Παράλληλα η συνέντευξη αναφέρει πως η Selena παραμένει πολύ φιλική και ζεστή με τις φαν της. Η δημοσιογράφος που κάνει τη συνέντευξη περιγράφει το πως συνέχεια κοριτσάκια τις πλησίαζαν για να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με τη Selena και πόσο στωικά η ίδια αντιμετώπιζε αυτές τις "εισβολές" των φαν της με την ίδια την Selena να σχολιάζει καθώς είναι περιστοιχισμένη από κοριτσάκια και να πετάει... μπηχτή για τον πρώην της Justin Bieber, χωρίς να αναφέρει το όνομά του "Κάποιος με τον οποίο κάποτε έβγαινα τώρα θα γινόταν έξαλλος μαζί μου, αλλά εγώ δύσκολα μπορώ να πω όχι στα παιδιά".


Τέλος μπορεί πριν λίγους μήνες να κυκλοφόρησε το τραγούδι "It Ain’t Me" , αλλά η ίδια αποκαλύπτει πως δεν ετοιμάζει καμιά ταινία και κανένα άλμπουμ και πως δεν δέχεται καμία πίεση από την εταιρία της "Επιτέλους δεν χρειάζεται να ανυσηχώ συνέχεια πως όλοι κρίνουν αυτό που κάνω" αναφέρει και εξηγεί πως αυτόν τον καιρό απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή. Ζει σε ένα σπίτι που έχει νοικιάσει στο Valley της Καλιφόρνια, βλέπει τον ψυχίατρό της 5 φορές την εβδομάδα, μαθαίνει ισπανικά γιατί τα ξέχασε από όταν ήταν μικρή και θέλει στο μέλλον να γράψει και ναντραγουδήσει και ισπανόφωνα τραγούδια και να γυρίσει ισπανόφωνες ταινίες, και δηλώνει πως τώρα μόνο 17 άνθρωποι έχουν το τηλέφωνό της και μόνο 2 από αυτούς είναι διάσημοι.

Προφανώς ο ένας εξ αυτών που έχουν τώρα το τηλέφωνό της είναι ο τραγουδιστής The Weeknd, με τον οποίο η Selena διατηρεί δεσμό, αλλά δεν έχει καμία διάθεη να μιλήσει για αυτό και σε σχετική ερώτηση απάντησε στη δημοσιογράφο "Κοίτα, αγαπώ αυτό που κάνω και ξέρω πόσο τυχερή είμαι. Δεν ξέρω πώς να το πω χωρίς να ακουστεί παράξενο, αλλά αληθινά ανυπομονώ ο κόσμος να με ξεχάσει".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!