MEN'S GUIDE

4 μυστικά ομορφιάς για να είσαι πάντα "ετοιμοπόλεμος"

Αν ακολουθήσεις πειθαρχικά κάποιες συμβουλές ομορφιάς θα είσαι πάντα έτοιμος για τη μεγάλη γνωριμία. 

Συνήθως οι άνδρες δεν περιποιούνται τον εαυτό τους, θεωρώντας πως αυτό είναι γυναικείο προνόμιο. Ωστόσο αυτή η άποψη τα τελευταία χρόνια αλλάζει. Ενώ οι γυναίκες επιθυμούν όλο και περισσότερο οι άνδρες που γνωρίζουν και θα βάλουν τελικά στη ζωή τους να είναι περιποιημένοι.

Αυτά λοιπόν είναι τα 4 tips που πρέπει να έχεις στο μυαλό για να είσαι πάντα σε φόρμα ακόμα και για το πρώτο ραντεβού. 

Σωστή αναπνοή

Η σωστή αναπνοή παίζει ίσως το μεγαλύτερο ρόλο στην συνολική εικόνα ενός άντρα, με το 86% γυναικών και αντρών να υποστηρίζουν ότι αποτελεί τον πιο βασικό παράγοντα για να διώξεις το αντικείμενο του πόθου μακρυά. Φρόντισε λοιπόν να προσέχεις τη διατροφή σου, ειδικά τις ημέρες που έχεις συναντήσεις.

Περιποιημένο μούσι

Η σωστή εικόνα προσώπου σημαίνει ότι το μούσι, που είναι τα τελευταία χρόνια στη μόδα, πρέπει να είναι περιποιημένο. Γι' αυτό καλό είναι να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου ανά τακτά διαστήματα. Αν έχεις γενειάδα φρόντισε να είναι καθαρή ενώ μπορείς να χρησιμοποιείς ένα ενυδατικό λαδάκι που θα κάνει το μούσι σου να μοιάζει τέλειο. Απλά απλώνεις λίγες σταγόνες στα δάχτυλα και κάνεις μασάζ. 

Καθαρό πρόσωπο

Φρόντισε να εφαρμόσεις μια μάσκα προσώπου που θα εξαλείψει τυχόν λεπτές γραμμές ή δυσχρωμίες, κάνοντας το πρόσωπό σου να δείχνει αψεγάδιαστο και φωτεινό μία φορά την εβδομάδα, ενώ μην παραλείπεις να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών και ενυδατική προσώπου ή έναν ορό πριν τον ύπνο, αλλά και το πρωί που θα βγεις από το μπάνιο, αφού πρώτα έχεις πλύνει με ένα ειδικό σαπούνι το πρόσωπό σου.

Κομψά χείλη

Πρέπει να προμηθευτείς ένα ενυδατικό άχρωμο προϊόν, το οποίο μπορείς να εφαρμόζεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς,  κι όχι μόνο όταν τα χείλη σου είναι σκασμένα. Έτσι τα χείλη σου θα είναι πάντα έτοιμα για το πιο δυαντό φιλί. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!