GOSSIP

Emma Watson & Amanda Seyfried έπεσαν θύματα χάκερς

Οι δύο διάσημες έχουν ήδη κινηθεί νομικά μετά τη νέα διαρροή προσωπικών τους στιγμών. 

Γυμνές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές των δύο σταρ διέρρευσαν εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο από χάκερς που φέρονται να απέκτησαν πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία σε λογαριασμούς iCloud και Gmail.  

Η διαρροή έχει ονομαστεί «Fappening 2.0» και σύμφωνα με το TMZ οι γυμνές φωτογραφίες της Amanda Seyfried και του πρώην φίλου της στάλθηκαν χθες σε ιστοσελίδα. Στο μεταξύ, η επιστολή που εστάλη από τους δικηγόρους της, αναφέρει ότι οι εικόνες έχουν ληφθεί παράνομα και ζητά άμεση απομάκρυνσή τους, αλλά ήδη οι εικόνες έχουν κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο και ξένα μέσα ενημέρωσης εκτιμούν πως η αφαίρεσή τους θα είναι πολύ δύσκολη.  

Στην ίδια ομάδα διαρροής εικόνων υπάρχουν και φωτογραφίες της Emma Watson οι οποίες ωστόσο δεν είναι τόσο αποκαλυπτικές και δείχνουν την ηθοποιό ημίγυμνη, να δοκιμάζει ρούχα με τη βοήθεια ενός στιλίστα.  

Σύμφωνα πάντα με την Telegraph, υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες διασήμων ανάμεσα σε εκείνους που έχουν πέσει θύματα της υποκλοπής, αλλά αυτά τα δύο ονόματα είναι τα πιο γνωστά.  

Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο διασημότητες έχουν ήδη κινηθεί νομικά για την προστασία τους και την απομάκρυνση του υλικού από διάφορες ιστοσελίδες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!