ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2017

Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη, ουσιαστικά όμως σε «πείθει» να πάρεις μια απόφαση που καθυστερούσες. Έτσι τελικά θα μπεις σε έναν νέο δρόμο, που στην πορεία του θα σε συναρπάσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να σου προκαλέσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένεται να εμφανιστούν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου. Κι εδώ όμως αφορμής δοθείσης θα πετύχεις τελικά να υπερκαλύψεις τους στόχους σου.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα κι επειδή η λογική σου έρχεται... δεύτερη, δεν έχεις παρά να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, η οποία παρά τους «κινδύνους» που κρύβει σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν παύει να είναι... μοναδική!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς άριστα τις προκλήσεις της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος σου θα είναι πρωταγωνιστικός και δεν ωφελεί ούτε να βαρυγκομάς, ούτε να... κρύβεσαι! Αντίθετα η ενεργοποίησή σου θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός δύσκολου στόχου.
Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας, είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή φανατικής αντιζηλίας και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση το... σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις και να μην «λερωθείς».
Ερωτικά
Η ημέρα έχει έναν... σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν. Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας ακραίας αντιζηλίας, από εκείνες στις οποίες δεν χωρά καμία λογική!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις κι αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση «πάση θυσία», το πιθανότερο είναι να πετύχεις τον στόχο σου, όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Από την άλλη πλευρά αν δεις ότι δεν «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς και απλά άλλαξε «ρότα». Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύροσηματοδοτεί μια κρυφή έχθρα ή μια συνωμοσία σε βάρος σου, που καλείσαι να αποκαλύψεις πριν πάθεις κάποια «ζημιά». Κατά τα άλλα βέβαια καλό είναι να μείνεις μακριά από εξωτερικές εντάσεις, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα σου».
Ερωτικά
Το σωστό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν κι όλα αυτά που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν «λίγα» για σένα. Ωστόσο επειδή η λογική σου «μπάζει νερά», είναι εύκολο για την ώρα να εγκλωβιστείς σε αδιέξοδες καταστάσεις του τύπου «ή όλα ή τίποτα»!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε «κομβικές» καταστάσεις στην ζωή σου και πρωτίστως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, ακόμη όμως κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά να θυμάσαι ότι πίσω από κάθε «απώλεια», υπάρχει πάντα η... απελευθέρωση! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύροαναμένεται να επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις, προσθέτοντας νέα μέλη αλλά και αφαιρώντας κάποια άλλα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «καθρεφτίσει» και εντάσεις ή προβλήματα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, φαίνεται όμως ότι τα ερωτικά «παιχνίδια» μαζί του εγκυμονούν και κάποιους κινδύνους, αφού δεν θες και πολύ να «χάσεις» τον εαυτό σου σε μια διαδικασία που θα σε... βασανίσει!


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αλλάξεις ριζικά όλα εκείνα που εν δυνάμει αποτελούν πηγή κινδύνων για την υγεία σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες «καταλυτικές» εξελίξεις τόσο στην δουλειά, όσο και στα οικονομικά σου, με το «πρόσημό» τους να εξαρτάται κυρίως από τις «άκρες» που διαθέτεις. Αν βέβαια σκοπεύεις να τα βάλεις με τα «θηρία», μάλλον δεν είσαι στο σωστό timing και θα «ματώσεις». Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν.
Ερωτικά
Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τα κακώς κείμενα στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να «ελαφρύνεις» το κλίμα, ενώ αν δεις πως οι καταστάσεις σε ξεπερνούν δεν έχεις παρά να δώσεις ένα τέλος, πριν σε πάρει εντελώς από κάτω. Παράλληλα. ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει την «δίψα» σου για γνώση αλλά και την άρνησή σου να αποδεχθείς συμβάσεις και νομικά «τερτίπια», κάτι που μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τους άλλους. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, με σκοπό να διευθετήσεις άμεσα μια υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Η λαχτάρα σου για κάτι «μεγάλο» μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», τότε είσαι... εντός κλίματος!


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου, που φαίνεται να δοκιμάζεται στην υγεία του, ενώ αν βρεθείς προ τετελεσμένων προσπάθησε απλά να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου αλλά και να κινηθείς για την οριστική διευθέτηση μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, αφήνοντας πίσω ότι αποδείχθηκε «λίγο» για σένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», τελικά όμως φαίνεται ότι ένα ρίσκο που παίρνεις μέσα στην «απελπισία» σου, θα σε δικαιώσει!
Ερωτικά
Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς. Καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να... ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος;


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, καλό θα ήταν να μην «κόψεις γέφυρες», ακόμη κι αν κάποιος/α σου... δίνει στα νεύρα! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωναςμπορεί να σε «στρεσάρει» σε σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να συμβάλλει σε μια «σκληρή» εμπειρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες δικές σου αλήθειες, «βουτώντας» βαθιά μέσα σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν ζημίες ή απώλειες σε έγγραφα αρχεία και τεχνικό εξοπλισμό.
Ερωτικά
Καλείσαι να μπεις βαθιά στη σχέση σου, αποφεύγοντας όμως τον «σκόπελο» των εμμονών. Αν πάλι η «άλλη πλευρά» αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υπερασπιστείς την αυτονομία σου, ότι κι αν σου κοστίσει αυτό.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Πρακτικά βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου καλείσαι να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις, χωρίς να... επιτρέπονται πισωγυρίσματα! Ο ενεργός Πλούτωνας βέβαια μπορεί να σε ωφελήσει οικονομικά, έστω κι αν το κέρδος σου προκύψει από μια δυσάρεστη εξέλιξη για άλλους. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε καλεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, ώστε να σου μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και δημιουργικές ενασχολήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου. Πρόσεξε ακόμη μήπως από την βιασύνη ή τον επιπολαιότητά σου θίξεις τον εγωισμό ενός συναδέλφου σου.
Ερωτικά
Στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Δώσε λοιπόν στην «άλλη πλευρά» να καταλάβει ότι αν επιθυμεί μια ισότιμη σχέση θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται την διαφορετικότητα σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί να μην κινηθείς με βάση το θυμικό σου, αφού στην συγκεκριμένη φάση είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσεις μια μάλλον αυτοκαταστροφική πορεία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση, έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξεις εντελώς «μετερίζι». Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου για παιχνίδια... κάθε είδους, από ερωτικά, μέχρι τυχερά! Επιπλέον όμως μπορεί να προκαλέσει ένταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο.
Ερωτικά
Η διάθεση σου για «νυχτοπερπατήματα» μπορεί βέβαια να αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια υπόθεση που ξεκινά ως «παιχνίδι» εξελιχθεί σε κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, «σπάζοντας» την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ουσία βέβαια είναι ότι «σε βάζει στην πρίζα» και τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να κάνεις το «μεγάλο βήμα» σε σχέση με οικονομικές ή επαγγελματικές καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο/α. Εδώ ισχύει βέβαια το «κάθε αρχή και δύσκολη», στην πορεία όμως θα... ευγνωμονείς τον εαυτό σου για τις αποφάσεις που πήρες!
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν είναι διόλου συμβατές με τα «θέλω» και την νοοτροπία σου αλλά τελικά όταν «βρέχει πάθος» εσύ κρατάς... ομπρέλα! Το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που εγκλωβίζεται στην πνευματική υπεροψία και έναν αχρείαστο κυνισμό.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες και τις γνωριμίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια αναπότρεπτη εξέλιξη που θα «αποφασίσει» για σένα! Επιπλέον αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να το σκεφτείς... δύο φορές, αφού υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες κι εδώ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αποσπάσαι και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε εκφράζουν πραγματικά.
Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας και σε κατακλύζουν πολύ δυνατά συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!