WOMEN'S GUIDE

Τελικά ποιό είναι το ιδανικό μέγεθος για το γυναικείο στήθος;

Οι άνδρες θεωρούν ιδανικά τα μικρά ή τα μεγάλα γυναικεία στήθη; Οι γυναίκες συμφωνούν; Και τελικά ποιό είναι το ιδανικό μέγεθος για ένα γυναικείο στήθος; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θέλησε να δώσει μια νέα έρευνα.

Στη νέα έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 2000 άτομα (τόσο άνδρες όσο και γυναίκες) που κλήθηκαν να περιγράψουν τοιδανικό γυναικείο στήθος, ενώ οι γυναίκες κλήθηκαν να δηλώσου και κατά πόσο είναι ικανοποιημένες από το μέγεθος του στήθους τους. Στην έρευνα συμμετείχαν 1000 άτομα από τις ΗΠΑ και περίπου άλλα τόσα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και τα πορίσματά της είναι εντυπωσιακά. Με βάση τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας φαίνεται πως πιο πολύ νοιάζει τις γυναίκες το να έχουν μεγάλο στήθος παρά τους άντρες. Επίσης μόνο το 11% των αντρών δήλωσε πως προτιμά γυναίκες με μικρό στήθος, ενώ μόλις το 9,1% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι θα ήθελε να φορά μικρότερο νούμερο σουτιέν. Ενδιαφέρον, όμως, έχει ότι ούτε οι άντρες ούτε οι γυναίκες έδειξαν να έχουν προτίμηση σε πολύ μεγάλα στήθη, μεγέθους DD, DDD ή E.

Παράλληλα η έρευνα έδειξε πως μεγάλο ποσοστό των γυναικών είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του στήθους τουςΣυγκεκριμένα το 65% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ικανοποίημένες με το στήθος τους, ενώ μόνο το 35% απάντησε πως νιώθουν δυσαρεστημένες με το μέγεθος του στήθους τους ή πως θα ήθελαν να το αλλάξουν.
Και το ιδανικό μέγεθος τελικά είναι το C, καθώς αυτό αποδείχτηκε το πιο δημοφιλές μέγεθος στις απαντήσεις τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών με το 48,5% των αντρών και το 52,3% των γυναικών να το θεωρεί το ιδανικό. Μάλιστα αξιζει να αναφερθεί πως το μέγεθος C είναι το πιο συνηθισμένο μέγεθος στήθους στις γυναίκες της Ευρώπης.

Πίνακες που απεικονίζουν τα πορίσματα της έρευνας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!