GOSSIP

Ποιά είναι η γνώμη της Kate Middleton για την πριγκίπισσα Charlotte;

Πρόσφατα η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έκαναν τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου πολέμου  ππυ δημιουργήθηκε για να τιμήσει όσους υπηρέτησαν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και εκεί το πριγκιπικό ζεύγος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη πολλών οικογενειών Βρετανών στρατιωτικών.

Σύμφωνα με το περιοδικό People η Kate Middleton συνομίλησε αρκετή ώρα με την Samantha Burge, σύζυγο Βρετανού αξιωματικού η οποία τυγχάνει να είναι και η ίδια μητέρα 2 ανήλικων κοριτσιών που το ένα είναι στην ίδια ηλικία με την μικρούλα Charlotte δηλαδή μόλις 2 ετών και το άλλο είναι συνομίληκο με τον πρίγκιπα George, δηλαδή 3 ετών.


Η Samantha Burge ισχυρίζεται πως μαζί με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, συνομίλησαν σαν "μαμάδες" και πως η Kate Middleton της αποκάλυψε αστειευόμενη πως η μικρούλα Charlotte είναι αυτή που κάνει το αφεντικό στην οικογένεια και με αυτό συμφώνησε και η Samantha που είπε πως και η δική τους 2 ετών κορούλα θέλει να κάνει το αφεντικό.


Αυτό το χαριτωμένο σχόλιο της Kate για την μικρή πριγκίπισσα Charlotte έκανε πολλούς να σπεύσουν να σχολιάσουν πως η μικρή έχει κληρονομήσει το δυναμικό χαρακτήρα, το πείσμα και την πυγμή της γιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα τονίζουν πως καθώς η μικρή Charlotte μεγαλώνει, μοιάζει ολοένα και περισσότερο και στην όψη  με τη γιαγιά της και μιλούν για μια νέα μικρή βασίλισσα.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!