MEN'S GUIDE

4 αλήθειες και ένας μύθος για το πρώτο "έξυπνο προφυλακτικό" i.Con

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες για το πρώτο έξυπνο προφυλακτικό που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 από βρετανική εταιρεία.

Ο λόγος για το i- Con το οποίο παρουσίασε η εταιρεία online  πωλήσεων British Condoms και το οποίο λανσάρεται ως το "πρώτο έξυπνο προφυλακτικό στον κόσμο". Τί όμως ισχύει για αυτό το νέο προφυλακτικό και τί όχι.


Ο ΜΥΘΟΣ: Δεν είναι προφυλακτικό!
Όπως σωστά επισημαίνει το Tech Insider του Business Insider δεν πρόκειται καν για προφυλακτικό αλλά για ένα δαχτυλίδι που τοποθετείται στη βάση του προφυλακτικού και μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά. Αυτό εξηγεί και την τιμή του (η αρχική του τιμή είναι 59,9 λίρες Αγγλίας) που πολλοί έβρισκαν αυτή την τιμή παράλογη για ένα προφυλακτικό μιας χρήσης. 

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μπορεί να μετρήσει τα πάντα και συνδέεται με app σε smartphone.

1. Το iCon θα μετρά με ακρίβεια μέγεθος & επιδόσεις 

Το νέο... gadget ua δίνει στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας, της ταχύτητας της σεξουαλικής πράξης, αλλάκαι μετρήσεις σχετικά με την περίμετρο του ανδρικού μορίου γ

2. Μετράει και την καύση θερμίδων 

Η συσκευή καταγράφει ακόμη και τις θερμίδες που καίγονται ανάλογα με τη στάση έτσι ώστε να σου δίνει ακριβείς μετρήσεις.

3. Σε προστατεύει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα 

Η συσκευή θα μπορεί να ανιχνεύει τόσο τα χλαμύδια  (ένα από τα πιο συχνά εμφανιζόμενα αφροδίσια νοσήματα στις ημέρες μας που όμως δεν εμφανίζουν πάντα συμπτώματα) .αλλά και τη σύφιλη και η συσκευή θα σε προειδοποιεί. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η εταιρεία που το λανσάρει αν και δεν εξηγεί με ποιό τρόπο γίνεται η ανίχνευση.

4. Συνδέεται με app

Xρησιμοποιεί τεχνολογία νανο-τσιπ και Bluetooth για να αναμεταδώσει τα δεδομένα σε μια εφαρμογή smartphone ενώ έρχεται με εγγύηση ενός έτους. Έχει ρυθμιζόμενο μέγεθος και μπορεί να φορεθεί περισσότερες από μια φορές. Διαθέτει ενσωματωμένη θύρα micro USB έτσι ώστε να μπορεί να επαναφορτιστεί, με κάθε φόρτιση να διαρκεί περίπου έξι έως οκτώ ώρες.

 

Το i Con θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και ήδη το site της British Condoms δέχεται χιλιάδες παραγγελίες

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!