GOSSIP

Τελικά η Kylie παίζει το παιχνίδι της πρόκλησης καλύτερα από την Kim [εικόνες]

Πολλοί είχαν προβλέψει πως η 19χρονη Kylie Jenner σύντομα θα βάλει τα γυαλιά στην μεγαλύτερη ετεροθαλή της αδελφή Kim Kardashian και τελικά κάθε φορά αποδεικνύεται πως είχαν απόλυτο δίκιο.

Η Κylie έχει μάθει καλά από την Kim ποιά είναι η δύναμη των social media, πως παίζεις το παιχνίδι της πρόκλησης μέσω αυτών και τελικά πώς καταφέρνεις να εξαργυρώσεις τη φήμη σου και να γίνεις πλούσια.
Και η Kylie όχι μόνο έχει μάθει να αντιγράφει τέλεια την αδελφή της και στα 19 της χρόνια είναι ήδη ζάμπλουτη και διάσημη, αλλά μας δείχνει πως η ίδια πλέον έχοντας αριστεύσει στα μαθήματα της Kim, χαράζει το δικό της δρόμο με τεράστια επιτυχία.
Τωρα άρχισε να ανεβάζει στα social media (και συγκεκριμένα στο Instagram του kylie shop) μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της (κάτι που προφανώς το έμαθε από την Kim) στο φακό του Terry Richardson. Η πόζα προφανώς είναι από τη φωτογράφηση για το φετινό της ημερολόγιο, αλλά τελικά μας αποκάλυψε στην πορεία πως τώρα κυκλοφόρησε μια limited edition σειρά από t shirts με αυτή την προκλητική πόζα σταμπαρισμένη πάνω τους. 
Σας το είπαμε η Kylie έμαθε πως να προκαλεί και να βγάζει λεφτά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!