WOMEN'S GUIDE

Μην σταματάς να χαμογελάς. Σταμάτησε το Χρόνο.

Χαµογελάς και βλέπεις πλέον λεπτές γραµµές να σχηματίζονται στο πρόσωπό σου; Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας ωριμάζει και οι πρώτες ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται. 

Δεν χρειάζεται όμως να χάσουμε το χαμόγελό μας, χρειάζεται απλά να αλλάξουμε τον τρόπο που περιποιούμαστε το δέρμα μας και κυρίως να συνεχίσουμε να χαμογελάμε. #StopTheTimeNotTheSmile

Το δέρμα μετά τα 30

Ο κύκλος ανανέωσης του δέρματος, μετά τα 30 αρχίζει να επιβραδύνεται και πλέον ολοκληρώνεται σε 30-32 ημέρες. Ίσως να αρχίσουν να φαίνονται λεπτές γραμμές και πανάδες, ενώ οι μαύροι κύκλοι μπορεί να μην κρύβονται τόσο εύκολα. Επιπλεον, τα φυσικά αποθέματα κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνονται.

Μετά τα 40 το δέρμα ανανεώνεται κάθε 40 ημέρες ενώ επιβραδύνεται και το λεμφατικό σύστημα κάτι που οδηγεί σε περαιτέρω πρήξιμο στην περιοχή των ματιών και στα μάγουλα. Η παραγωγή σμήγματος επίσης μειώνεται με συνέπεια το δέρμα να ξηραίνεται και να γίνεται ευάλωτο σε βλάβες από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Από τα 50 και μετά, οι πόροι του δέρματος μοιάζουν διεσταλμένοι καθώς το δέρμα που τους περιβάλλει χαλαρώνει. Το δέρμα γίνεται πιο ξηρό και η ελαστικότητά του χάνεται σημαντικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο άνω βλέφαρο και το λαιμό.

Σταματάμε το χρόνο και συνεχίζουμε να χαμογελάμε.

Η καθημερινή χρήση προϊόντων, με δείκτη προστασίας μειώνει τα σημάδια της γήρανσης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν καθημερινά και παντός καιρού αντηλιακό και δηλώνουν πως παρουσιάζουν εμφανώς νεανικότερη όψη.

Μια εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά και αντηλιακή προστασία όπως η FREZYDERM ACTIVE BLOCK SPF 25 προσφέρει μπορεί να προσφέρει την προστασία που χρειάζεται το πρόσωπο και ο λαιμός. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB, υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφριγηλή και νεανική.

Εξίσου σημαντική είναι και η περιποίηση του προσώπου το βράδυ, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας το δέρμα μας είναι πιο ήρεμο άρα και πιο «δεκτικό» στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Μετά τα τριάντα καλό είναι να μπει στην ρουτίνα περιποίησης προσώπου μια αντιγηραντική κρέμα για πρόσωπο και λαιμό όπως η NIGHT FORCE A + E CREAM Η πλούσια σύνθεσή της σε ρετινόλη ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και μειώνει ορατά τις ρυτίδες, ενώ η βιταμίνη Ε παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών.  Παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνει το πάχος της λεπτής επιδερμίδας και ενισχύει το δερματικό φραγμό, που αποτελεί ασπίδα προστασίας από εξωγενείς επιθέσεις.

Μην σταματάτε λοιπόν να χαμογελάτε, με την κατάλληλη περιποίηση  του προσώπου σας μπορείτε να σταματήστε το χρόνο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!