GOSSIP

O Brad Pitt και η Jennifer Aniston επικοινωνούν ξανά

Όταν το 2005 ο Brad Pitt χώριζε με την Jennifer Aniston, το διαζύγιο είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε ολόκληρο τον κόσμο.

O Brad και η Jennifer ήταν για πάνω από μια 5ετία το πιο όμορφο και λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ και πολλοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν το χωρισμό τους, αλλά σύντομα εμφανίστηκε στο κάδρο η Angelina Jolie και όλοι κατάλαβαν πως ο Brad είχε πλέον προχωρήσει.
Έκτοτε ο Brad και η Jennifer δεν επικοινωνούσαν καθόλου, καθώς τα media παρουσίασαν την Aniston ως την απατημένη σύζυγο.
Πλέον στα 48 της χρόνια η Aniston είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Justin Theroux, ενώ ο 53χρονος Brad πασχίζει να συνέλθει από το διαζύγιό του με την Jolie και τη διαμάχη τους για τη κηδεμονία των 6 παιδιών τους.
Τώρα το περιοδικό Us Weekly αποκαλύπτει πως ο Brad και η Jennifer έχουν αρχίσει να επικοινωνούν ξανά, πως μιλούν στο τηλέφωνο και ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα.

Πηγή από τον φιλικό κύκλο της Aniston αναφέρει πως ο Brad προσπάθησε μέσω ενός "δικτύου" κοινών γνωστών και φίλων να ξαναβρεί το τηλέφωνο της Jennifer και πως πριν λίγες μέρες στα γενέθλια της Aniston τής έστειλε μήνυμα για να της ευχηθεί και πως οι δυο τους έκτοτε ανταλλάσσουν μηνύματα όπου ο Brad εξηγεί πόσο δύσκολα περνάει μετά το διαζύγιο. 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!