GOSSIP

Η Kim Kardashian έκανε ένα δώρο στην ανιψιά της που προκάλεσε χαμό [εικόνες]

Τόσο η Kim όσο και η αδελφή της Kourtney Kardashian τις τελευταίες μέρες, δέχονται βροχή αρνητικών σχολίων στα social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Κυριακή, η Kourtney Kardashian και η  4 ετών κόρη της Penelope αποφάσισαν να αράξουν στο σπίτι για να παρακολουθήσουν από νωρίς τα Όσκαρ. Η Kourtney αποφάσισε να ανεβάσει μια selfie με την τετράχρονη κόρη της και για να μας λύσει τις όποιες απορίες, φρόντισε να ξεκαθαρίσει από μόνη της πως αυτό που βλέπαμε στο στόμα της κόρης της, ήταν ένα δαχτυλίδι - χειλιών (lip ring) και μάλιστα να μας πληροφορήσει πως είναι δώρο της θείας της μικρής, δηλαδή της Kim. Και η αλήθεια είναι πως από τον περασμένο Δεκέμβριο η Kim Kardashian συχνά - πυκνά εμφανίζεται με δαχτυλίδι χειλιών, που προφανώς έχει γίνει το νέο της αγαπημένο αξεσουάρ και τώρα η 36χρονη σταρ αποφάσισε να κάνει ένα τέτοιο δαχτυλίδι χειλιών δώρο στην ανιψιά της.

Φυσικά πολοί ήταν αυτοί που βρήκαν υπερβολικό το να φοράει ένα κοριτσάκι 4 ετών δαχτυλίδι χειλιών ακόμα και αν αυτό δεν είναι αληθινό piercing. Έτσι τα προφίλ στα social media τόσο της Kourtney όσο και της Kim δέχονται έναν ορυμαγδό αρνητικων σχολίων όπου πολλοί αμφισβητούν τις ικανότητες της Kourtney ως σωστή μητέρα και τονίζουν ποσο επικίνδυνο είναι ένα lip ring σε ένα μικρό παιδί και παράλληλα κατηγορούν την Kim πως προσπαθεί να μυήσει και την ανήλικη ανιψιά της στο δικό της ανόητο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!