GOSSIP

Γιατί η Natalie Portman δεν θα πάει σήμερα στα Όσκαρ;

Με επίσημη ανακοίνωση διάσημη ηθοποιός, έκανε γνωστό πως δεν θα παρευρεθεί στην αποψινή 89η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Η 35χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός, είναι υποψήφια, για Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Jackie (Kennedy) στην ομώνυμη ταινία, αλλά στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν θα μπορέσει να πάει στην τελετή των Όσκαρ.
Στην ίδια ανακοίνωση, που έγινε χθες, κοινοποιούσε την απουσία της και από τα χθεσινά  Independent Spirit Awards, όπου η Natalie Portman ήταν και πάλι υποψήφια για βραβείο πρωταγωνιστικού ρόλου και η ταινία της διεκδικούσε 4 συνολικά βραβεία.
Φυσικά ο λόγος που η διάσημη ηθοποιός χρειάστηκε να απέχει από αυτές τις δύο τελετές, είναι το γεγονος πως είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της με το σύζυγό της και Γάλλο χορογράφο και χορευτή Benjamin Millepied.
Άλλωσε και στα πρόσφατα βραβεία SAG, η Natalie ήταν εμφανέστατα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 
Τέλος η Portman, φρόντισε να τονίσει στην ανακοινωσή της, πως νιώθει τυχερή και αισθάνεται μεγάλη τιμή που είναι υποψήφια απέναντι σε άλλους σημαντικούς υποψήφιους και ευχήθηκε σε όλους ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.


Η επίσημη εμφάνιση της  Natalie Portman στα πρόσφατα βραβεία SAG 2017, που έγιναν στις 29 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!